Lista e postës elektronike të menaxherit të përgjithshëm


Lista e postës elektronike të menaxherit të përgjithshëm nga SH.B.A. me të gjitha detajet e kontaktit të menaxherit të përgjithshëm. Ju mund të merrni vetëm kompanitë në SHBA emrin e menaxherit të përgjithshëm, adresën, id email, telefonin, ose detajet e kontaktit. E gjitha është menaxher i përgjithshëm aktiv në kompani. Kjo listë është e gatshme dhe GDRP është e gatshme, kështu që ju mund ta përdorni këtë listë në çdo vend për të promovuar biznesin tuaj. Nëse mendoni të ndërtoni listën e postave elektronike të menaxherit të përgjithshëm të vendeve të tjera, atëherë ju lutemi na tregoni. Ne do t'ju ndihmojmë të ndërtoni bazën e të dhënave të menaxherit tuaj të përgjithshëm.

Lista e postës elektronike të menaxherit të përgjithshëm

Shuma e rekordeve: 60,225

(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

Emri

Emri i Kontaktit

Titulli i punës së personit të kontaktit

Emri i biznesit

Adresa

qytet

shtet

Kodi Zip

Email adresa

Numri i telefonit

Numri i faksit

Faqja e internetit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

Kostoja totale: $ 1704

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Lista e postës elektronike të menaxherit të përgjithshëm

Drejtuesit e lidhur

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.