+8801723283638

24 / 7 Mbështetja e klientit

Whatsapp + 8801758300772

Listat e postës së inxhinierëve

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka më shumë se listë 300 milion e-mail të biznesit (b2b) e të dhënave elektronike & 400 milion konsumatorë (b2c) databazë emaili nga vendi në mbarë botën. Baza e të dhënave të fundit të postimeve gjithmonë ju siguron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postimit të kompanisë suaj. Do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër e listës së postave. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të sakta 90% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë të dyfishta optike dhe leje themelore, kështu që nuk ka asnjë problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tonë. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave të fundit të Postimeve gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të kontakteve të synuara nga çdo vend, person, industri, qytet. Bleni të dhëna nga ne janë të dhëna të sigurta dhe të garantuara për cilësinë. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

Listat e postës së inxhinierëve

0
Adresa e postës së inxhinierëve
Listat e postës së inxhinierëve

Lista e postave të inxhinierëve për krijimin e fushatave të marketingut të kompanisë suaj. Ju mund të arrini sot drejtuesit e lartë të inxhinierisë me ekspertizë në disiplina të ndryshme. Ata gjithashtu janë përgjegjës ndaj ofertave të përgjithshme duke përfshirë pajtime, uebfaqe, seminare dhe më shumë. Pothuajse, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju ofron të gjithë listat e postave të inxhinierëve të azhurnuar për ju. Sepse, Kjo listë postare është azhurnuar 2018 dhe do të merrni të dhëna të sakta 95% këtu. Pra, Baza e të dhënave më të fundit të Postimeve ka ekip me përvojë ndërtues të të dhënave. Si rezultat, ju ofrojmë vetëm mbi të gjitha listën e vlefshme dhe aktive të postës elektronike.

Prandaj, Tona ka ndonjë marketing të shënjestruar me email çfarë kategoritë tuaja të synuara ose titulli i punës Ngjarje më shumë. Gjithashtu, ndërtoni një listë të postave të shënjestruara të titujve CEO, CFO, CMO, COO, CTO, CIO, Presidentë, Kryetar, GM, MD, Menaxher dhe shumë më tepër.

Bleni listat e postave të inxhinierëve më të fundit të azhurnuar

Shuma e regjistrave: 30,000
(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike)

Lista përfshin:

* Emri * Emri i biznesit * Adresa * Qyteti * Kodi ZIP

* Shteti * Adresa Email * Numri i telefonit * Numri i faksit * Adresa e faqes në internet

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: $ 150

Pyetje & Përgjigje Lista e listave të inxhinierëve

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur

buton whatsapp-min