Blogs e të Dhënave me Email


Kjo është një pyetje e zakonshme dhe megjithëse përgjigja është shumë e thjeshtë, për një arsye apo një tjetër, duket se shumë njerëz ngatërrohen se si mund ta arrijnë këtë, kështu që unë do ta ilustroj këtë, hap pas hapi me imazhe. Hapi 1: Hyni si klient në aplikacionin tuaj […]

Si t’i importoj pajtimtarët


TiedCo ka njoftuar lëshimin e një stablecoin të ri, të kolateralizuar plotësisht nga euro (EUR) dhe jen (JPY,) dhe i aftë të tregtohet në platformën e tregtimit plotësisht të shfaqur të cryptocurrency beaXchange.com. Lëshimi i saj shënon hyrjen e Japonisë në tregun e stablecoinit me cryptocurrency të parë të botuar Yen. TiedCo ka partnerizuar […]

TiedCo shpall Lançimin e Tiedcoin - Worlds ...
Dhe ne arrijmë në pikën e fundit kryesore. Pa pajtimtarët nuk ka marketing në email, dhe nuk ka klientë të ardhshëm për produktet ose shërbimet tuaja. Para se të hyj në strategji të ndryshme, ritheksoj idenë më të rëndësishme kur bëhet fjalë për marrjen e pajtimtarëve: çelësi është në ofertë. Nëse dëshironi pajtimtarin tuaj […]

Si të rritet shpejt numri i pajtimtarëve në ...


Dakord, ju tashmë keni përcaktuar strategjinë tuaj të marketingut me email dhe jeni të sigurt nga të kataloguarit si spammer. Tani vjen më e vështira: merrni abonentin tuaj të klikojë në emailin tuaj dhe ta lexojë atë. Mos mendoni se sepse keni abonuar në blogun tuaj, ju do të hapni të gjitha […]

Si të shkruani një email që është i hapur dhe i lexuar


Përsëri, iu drejtuam mikut Seth Godin dhe marketingut të lejes së tij: gjëja e parë që duhet të bëni për të mbërritur fushatat tuaja është të kërkoni autorizim nga personi, në mënyrë që të mund t'i dërgoni ato me email. Dhe për këtë ju duhet të punoni me forma të dyfishta të zgjedhjes. Kjo do të thotë vetëm se […]

Lista e dyfishtë e zgjedhjeveNëse jeni duke e lexuar këtë post, kjo është për shkak se ju dëshironi që unë të shpjegoj se si të bëj marketing me email. Ju dëshironi të shihni se si mund të merrni klientët dhe të ardhurat falë listës suaj të postës. Në këtë pjesë të postimit unë shpjegoj vetëm atë. Të gjitha informacionet praktike që ju nevojiten në mënyrë që nga […]

Si të krijoni strategjinë tuaj të marketingut me email


Fakti i të qenit në gjendje të komunikoni me pajtimtarin tuaj falë emailit tuaj është pa dyshim një avantazh i madh. Por jo e vetmja. Sidoqoftë, duhet të merrni parasysh anën B të diskut. Asnjëherë nuk është e gjitha rozë. Avantazhet e marketingut me email Trust: emaili është kanali më i mirë për të […]

Cilat janë avantazhet dhe disavantazhet e marketingut me email?


Si gjithmonë, ka njerëz që mendojnë se në çdo strategji gjithçka shkon. Njerëzit që mendojnë se vlera e shtuar po përpiqet të miratojë lexuesit e tyre të gjitha produktet e tyre. Pavarësisht nëse janë të mirë apo jo, ata thjesht duan paratë e tyre të lehta. Ata janë ata që preken nga Paypaltia ose varësia nga blerja e transaksioneve. Dhe bëj […]

Farë NUK është marketing në email?FAR IS MSHT M MARKETINGU EMAIL, PSE ITSHT ESHTE E RPORTNDSISHME P FORR BIZNESIN TUAJ ONLINE TUAJ DHE SI T TO BNI SHITJEN SHITJET TUAJ FALEMINDERIT TIJ? Me një strategji të mirë të marketingut me email. Po, ky është potenciali juaj i shkëlqyeshëm. Email-i është një kanal i veçantë komunikimi që na lejon të krijojmë një lidhje më të ngushtë me lexuesit tanë. Dhe […]

FAR MSHT MARKETINGU EMAIL