Lista e emailit DJ


DJ Email Lista me këtë listë të kualifikuar udhëheqëse të hedhësve të diskut. Ndani tingujt e ëmbël të produktit ose shërbimit tuaj për një grup të gjerë të individit ose biznesit. Listat tona të postave elektronike të DJ përmbajnë kontaktet që ju nevojiten për të hedhur një festë të mahnitshme të marketingut B2B. Gjithashtu, dërgoni ofertë duke treguar një aplikacion prenotimi ose duke u përpjekur të ofroni një shërbim unik për prodhuesit e muzikës individuale me adresa emaili dj. Do të merrni informacione të sakta të kontaktit të biznesit 100%. Më e rëndësishmja nëse mund të përdorni listën postare aktive gjithashtu të azhurnuar.

Kjo listë emaili përmban vetëm informacione aktive për kontaktin dj. Ju do të përdorni këtë listë email për promovimin e biznesit tuaj. Prandaj, tani filloni fushatat tuaja në DJ. Baza e të dhënave të fundit mund t'ju ndihmojë të merrni qëllimin që dëshironi të bëni në sektorin e marketingut në internet. Ju mund të merrni mirë bazën e të dhënave të postës elektronike nga këtu. Mbi të gjitha detajet për listën e postës elektronike

Lista e kontaktit të DJ

Lista e emailit DJ

Shuma e regjistrave: 344

Lista e përfshirë:

  • Emri i Kontaktit
  • Adresa
  • qytet
  • shtet
  • Kodi Zip
  • Numri i telefonit
  • Numri i faksit
  • Adresa e emailit DJ
  • Faqja e internetit
  • Emri i Kompanise

Lloji i skedarit: Fjala MS, CSV

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë

Kostoja totale: $ 98 (tarifë një herë)

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur