Drejtuesit e Sigurimit të Postës Direkt


Sigurimi i drejtpërdrejtë i postave kryeson Një grup i gjerë i demografikëve dhe kualifikuesve shumë të mirë është ndoshta marketing i bazës së të dhënave me email. Ne jemi të mbledhur sigurimin e drejtpërdrejtë të jetës me postë udhëheq udhëheqësin e tregut me drejtime sigurimesh. Nëse shisni sigurime të çdo lloji, gjithmonë kërkoni kërkime. Le të ju ndihmojmë të ndërtoni vetë programin tuaj të sigurimit të drejtpërdrejtë për gjenerimin e postës. Kështu që, ju mund të blini tani sigurimin e jetës së drejtpërdrejtë me postë të ulët që kushton me kosto të ulët me grupin demografik dhe kualifikuesve shumë të mundshëm është ndoshta informacioni i kontaktit të marketingut. Marketingu i drejtpërdrejtë i postës i jep kompanisë së sigurimeve një nivel të lartë kontrolli mbi mesazhin që u përcillet klientëve të mundshëm. Alsoshtë gjithashtu shumë kosto-efektive, duke ju lejuar të kurseni para në marketing dhe reklamim ndërsa ende arrini perspektivat tuaja më aktive.

Drejtuesit e shitjeve të sigurimeve

Drejtuesit e Sigurimit të Postës Direkt

Shuma e regjistrave: 3,00,000
Lista përfshin:
Emri i biznesit
Adresa
qytet
shtet
Kodi Zip
Kontaktoni adresën e postës elektronike
Kontaktoni numrin e telefonit
Numri i faksit
adresa e faqes se internetit
Kodi Sic
Kategoria e biznesit

Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar: Azhurnuar së fundmi

Kostoja totale: $ 500
(Tarifë një herë)
Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.