Drejtime dentare


Ne ofrojmë dentisti më i mirë çon në informacion të besueshëm mbi dentistët për përpjekjet tuaja të marketingut dhe shitjes. Lista e dentistëve tanë mund të përdorë marketing të drejtpërdrejtë me postë, marketing përmes postës elektronike dhe platformën e telemarketingut. Ju duhet të kërkoni fuqinë për të kërkuar sipas specialitetit, gjendjes së licencës, shkollës dentare të ndjekur, madhësisë së zyrës dhe kualifikimeve të tjera. Audienca e duhur mund të ndihmojë në përmirësimin e ROI të fushatës suaj. Merrni teknikat më të mira dhe më të prera të marketingut dentar. Këto çon ose perspektivë pastaj "ushqehen" në një farë mënyre, derisa ato të jenë gati për të blerë. Me fushatën tonë Instant Dental, ne vendosim reklamat tuaja në krye të desktopëve, laptopëve, tabletave dhe pajisjeve mobile në zonën tuaj lokale kur njerëzit.

Lista e emailit dentar

Drejtime dentare

Shuma e regjistrave: 316,000
Lista përfshin:
Emri i biznesit
Adresa
qytet
shtet
Kodi Zip
Kontaktoni adresën e postës elektronike
Kontaktoni numrin e telefonit
Numri i faksit
adresa e faqes se internetit
Kodi Sic
Kategoria e biznesit

Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar: Azhurnuar së fundmi

Kostoja totale: $ 1000
(Tarifë një herë)
Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.