Lista e emailit CPA


Lista e emailit CPA ka informacione për kontaktin e llogaritarit publik të certifikuar. Lista e marketingut me email të CPA do t'ju ndihmojë të arrini të gjitha llogaritë e kompanive. Ju do të arrini tek personi i CPA-së lehtësisht të përdorni listën e marketingut të postës elektronike të Kontabilistit. Ju mund t'i dërgoni atyre ofertën ose lajmet e kompanisë suaj, dhe kjo është një listë e dyfishtë zgjedhëse, në mënyrë që të keni mundësinë t'i dërgoni atyre një ofertë. Përmban marketingun me email është më i lehtë se kurrë kur keni të dhëna të sakta në të cilat mund të mbështeteni. Lista jonë e marketingut me email të CPA-së merr adresat e drejtpërdrejta të kontaktit që ju nevojiten. Pra, sigurohuni që të blini një bazë të dhënash me email shumë të kualifikuar të CPA-së që të përdoret lehtësisht me CRM-në tuaj.

Baza e të dhënave të fundit të postimeve ju ofron kontabilist publik i certifikuar informacionin e kontaktit Lista e postimeve në CPA përfshinë vendimmarrësin adresat postare. Lista e marketingut me email të CPA do t'ju ofrojë ROI të mirë. Lista e CPA është një nga listat më të mira të marketingut me email. Baza e të dhënave të emailit CPA do t'ju ndihmojë të tregtoni shërbimin ose produktin tuaj nga fushatat e marketingut me email. Adresa e emailit CPA quhet edhe lista e postës elektronike b2b. CPA e quajti gjithashtu lista e llogarive të llogaritarëve. Baza e të dhënave të kontabilistëve do të rrisë shitjet e kompanisë suaj. Lista e marketingut me email është shumë e dobishme për fushatat e marketingut në internet.

Lista e emailit CPA

Lista e marketingut me email të CPA

Shuma e regjistrave: 5,017
Lista përfshin:
Emri i biznesit
Adresa
qytet
shtet
Kodi Zip
Kontaktoni adresën e postës elektronike
Kontaktoni numrin e telefonit
Numri i faksit
adresa e faqes se internetit
Kodi Sic
Kategoria e biznesit

Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar: Azhurnuar së fundmi

Kostoja totale: $ 450
(Tarifë një herë)
Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Lista e mostrave të CPA

Lista e marketingut me email të CPA

Lista e CPA-së

Ekzistojnë katër lloje kryesore të kontabilistëve që mund të synohen përmes listave të postave të kontabilistëve: kontabilistët publik, të cilët ofrojnë shërbime të kontabilitetit, auditimit, taksave dhe këshillimeve; llogaritarë të menaxhimit, të cilët ndjekin të ardhurat dhe shpenzimet e ndërmarrjes; llogaritarët e qeverisë, të cilët ndjekin të ardhurat dhe shpenzimet e qeverisë, dhe mund të rishikojnë llogaritë e biznesit dhe qytetarëve (p.sh. deklaratat tatimore); dhe auditorët e brendshëm, të cilët në thelb “kontrollojnë të dyfishtë” për të siguruar që të gjitha kontabilitetet janë të sakta dhe ndiqen procedurat.

Kryesat e synuara të shitjeve në B2B, Baza e të dhënave me postë elektronike B2B dhe listat e postimeve B2B për të rritur biznesin tuaj. Baza e të dhënave tona të postës elektronike siguron informacion të plotë për marketingun, siç janë emri i kontaktit, titulli, adresa e postës elektronike, numri i kontaktit të biznesit, kodi SIC dhe më shumë. Përmban marketingun me email është më i lehtë se kurrë kur keni të dhëna të sakta në të cilat mund të mbështeteni. Lista jonë e marketingut me email të CPA-së merr adresat e drejtpërdrejta të kontaktit që ju nevojiten.

Shërbimet e të Dhënave të Tjera të Postave të Postave ka vlerësuar shumë B2B Ofruesit e të Dhënave të cilët japin lista me vlerë elektronike dhe të vlefshme të biznesit. Baza e të dhënave të fundit të postimeve ofron një bazë të dhënash dinamike dhe të personalizuar të Cpa Email për tregtarët në mënyrë që ata të mund të qëndrojnë të lidhur me klientët përmes fushatave tona të marketingut të postuar në mënyrë sistematike dhe postave të drejtpërdrejta.

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur