Lista e emailit COO


Lista e emailave Coo përfshin të gjitha detajet e kontaktit të zyrtarit të operacionit kuzhinier 90% të sakta. Ju mund ta përdorni këtë bazë të dhënash për email për të promovuar biznesin ose shërbimin tuaj për oficerin e kuzhinierit në SH.B.A. Kjo listë e-mail vetëm nga kompanitë e Shtetit të Bashkuara. Do të merrni emrin, adresën, numrin e telefonit, zyrtarët e operacionit Chef, etj. Informacionin.

Lista e postave elektronike është vetëm të dhëna unike. Nëse dëshironi të ndërtoni edhe listën tuaj të shënjestruar të emailit Coo nga ndonjë vend tjetër në shënjestër. Ne do të ndërtojmë listat e postave elektronike të menaxherit të funksionimit të kuzhinave të vendeve tuaja specifike.

Lista e postave elektronike

Lista e postës elektronike kanë vetëm detajet e kontaktit të oficerit të operacionit kuzhinier. Do të merrni të dhëna 23,796 Coo me informacione të plota të kontaktit. Kjo listë postare është aktualizuar së fundmi. Kjo bazë e të dhënave është e gatshme për GDRP, kështu që ju mund t'u dërgoni atyre çdo ofertë. Kjo është zgjedhja dhe leja themelore. Një kopje për një klient, kështu që ju do të merrni të gjitha të dhënat unike në atë listë.

Lista e emailit COO

Shuma e rekordeve: 23,796

(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

Emri

Emri i Kontaktit

Titulli i punës së personit të kontaktit

Emri i biznesit

Adresa

qytet

shtet

Kodi Zip

Email adresa

Numri i telefonit

Numri i faksit

Faqja e internetit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

Kostoja totale: $ 960

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.