Baza e të dhënave të pronarëve të pronave tregtare


Blerja e Bazës së të Dhënave të Pronarëve tanë të Pronave Tregtare një fillim fushate marketingu B2B me listën tonë të verifikuar të kompanive të ndërtimit. Merrni gjeneratën tregtare të pasurive të patundshme komerciale duhet të kontaktoni me një listë postimesh të kontaktuar. Sistemi ynë komercial i gjenerimit të plumbit të pasurive të patundshme ndiqni azhurnuar më të fundit. Pra, ju mund të blini pasuri të patundshme tregtare çon lehtësisht me këtë gati për t'u përdorur. Pasuritë e patundshme komerciale udhëheqin financat, çon shitjet e pasurive të patundshme komerciale.

Do të merrni këtu shumë të dorëzueshme dhe të përgjegjshme duke zbritur shkallën e fryrjes së fushatave tuaja të marketingut me email. Gjithashtu, listat e postave elektronike të funditDatabase sigurojnë që nuk ka mundësi që të dhënat e kopjuara ose informacione të pasakta të jenë të pranishme në listat tona të marketingut.

Kontaktoni me lehtësi listën e postës

Dërgoni shënimin tuaj të marketingut në kohën e duhur dhe arrini një audiencë të madhe me Listat e Kontaktit B2B.

Baza e të dhënave të pronarëve të pronave tregtare

Shuma e regjistrave: 100,000
Lista përfshin:
Emri i biznesit
Adresa
qytet
shtet
Kodi Zip
Kontaktoni adresën e postës elektronike
Kontaktoni numrin e telefonit
Numri i faksit
adresa e faqes se internetit
Kodi Sic
Kategoria e biznesit

Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar: Azhurnuar së fundmi

Kostoja totale: $ 4,000
(Tarifë një herë)
Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur