Lista e postave elektronike të CMO


Lista e postave elektronike të CMO nga Shteti i Bashkuar. Ju do të merrni të gjithë adresën e emailit të oficerit të marketingut Chef këtu me këtë paketë. Lista e postave elektronike të CMO është lista unike e-mail për biznesin tuaj. Një kopje për një klient, kështu që ju do të merrni vetëm informacione unike të kontaktit të oficerit të marketingut kuzhinier nga kompani amerikane.

Listat e postave elektronike të CMO përmbajnë vetëm emrin e oficerit të marketingut kuzhinier, adresën, numrin e telefonit, detajet e kompanisë. 90% të dhëna të sakta të kontaktit.

Lista e postave elektronike të CMO

CMO emaili rendit vetëm të dhënat e ofertave të marketingut kuzhinier. Mund të arrini lehtësisht te oficeri i marketingut Chef me këtë listë postimesh. Nëse dëshironi të ndërtoni vendet e tjera Lista e postave elektronike të oficerit të marketingut Chef, atëherë ju lutemi na tregoni. Ne do të ndërtojmë bazën e të dhënave të oficerëve të marketingut të kuzhinierëve të vendeve të synuara.

Ne kemi detaje të kontaktit të oficerit të marketingut 3,112 në këtë listë postare. Kjo është lista postare e gatshme e GDRP, kështu që ju duhet të keni mundësi t'i dërgoni atyre çdo postë në lidhje me biznesin ose shërbimet tuaja. Kjo është një mundësi e mirë për biznesin tuaj që t'u dërgojë atyre oferta në lidhje me shërbimet tuaja. Ju mund të arrini tek të gjithë oficerët e marketingut kuzhinier me ofertën tuaj.

Lista e postave elektronike të CMO

Shuma e regjistrave: 3,112

(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

Emri
Emri i Kontaktit
Titulli i punës së personit të kontaktit
Emri i biznesit
Adresa
qytet
shtet
Kodi Zip
Email adresa
Numri i telefonit
Numri i faksit
Faqja e internetit
Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

Kostoja totale: $ 209

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.