+8801723283638

24 / 7 Mbështetja e klientit

Whatsapp + 8801758300772

Lista e postës elektronike të Kinës

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

Lista e postës elektronike të Kinës

Lista e Email-eve në Kinë Databaza e fundit Ekipi ndërtues i emailit ka ndërtuar një bazë të dhënash nga Kina. Ne kemi Baza e të dhënave të telefonit dhe telefonit të biznesit 600k nga Kina. Ekipi ynë ka shpenzuar mbi muaj 2 për ndërtimin e kësaj baze të dhënash. Të gjitha bazat e të dhënave kanë përfshirë të gjithë rekordin që ju kërkohet për krijimin e fushatave të marketingut me email të biznesit tuaj. Baza e të dhënave tona ka shtet dhe kinë të veçantë të Kinës që do të jenë të mira për tregun tuaj të synuar në Kinë.

Baza e të dhënave të fundit ka bërë miliona lista të postave elektronike të reja të Kinës, bazën e të dhënave të konsumatorëve dhe emailave të biznesit për 2019. Kjo është një nga kompanitë më të kualifikuara të marketingut në internet e cila kohët e fundit ka aktualizuar. Ndërsa u kemi shërbyer vendeve të larta si Britania e Madhe, SH.B.A., KANADA, GJERMANI, AUSTRALIA duhet të bëjmë databazën tonë të emailit të qartë, të freskët dhe të drejtpërdrejtë. Ju mund të bëni një figurë të mirë në botën sfiduese të internetit me shoqëruesin e bazës së të dhënave më të fundit.

 

Baza e të dhënave të emailit të biznesit të Kinës

0 K
Adresa e emailit në Kinë B2B
Baza e të dhënave të emailit të biznesit të Kinës

Baza e të dhënave të postës elektronike të biznesit në Kinë përfshin të gjitha detajet e kontaktit aktiv të biznesit në Kinë. Do të arrini tek njerëzit e biznesit të Kinës me këtë bazë të dhënash të postës elektronike të biznesit në Kinë. Të gjitha janë informacione aktive të kontaktit të biznesit në Kinë. Gjithashtu nëse doni të ndërtoni bazën e të dhënave me porosi b2b të Kinës, atëherë ju lutemi kontaktoni me ne. Mbi të gjitha detajet e bazës së të dhënave të emailit të biznesit në Kinë.

Bleni listat e postave elektronike të fundit të Kinës B2B

Shuma e regjistrave: 243,000

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike)

Lista përfshin:

* Emri * Emri i biznesit * adresa * Qyteti * Kodi ZIP

* Shteti * Adresa Email * Numri i telefonit * Numri i faksit * Adresa e faqes në internet

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 350

Lista e postës elektronike të Kinës

  • Nëse më shumë se 10% të postave elektronike kthehen, ne do t'ju ofrojmë kredi për më shumë të dhëna.
  • Brenda minutave 120, mund të shkarkoni një bazë të dhënash të kontakteve dhe të filloni lidhjen me audiencën tuaj.
  • Të dy proceset automatike dhe manuale sigurojnë saktësinë e listave tona të verifikuara nga njeriu.
  • Lidhuni me menaxherë të nivelit të lartë në kompani në SH.B.A., Kanada, Evropë, Azi, dhe më shumë.
  • Mos u shqetësoni të kontaktoni produkte gjenerike (të tilla si [email mbrojtur]) Me listat tona, ju mund të dërgoni me email njerëz të vërtetë.
  • Lista e cilësive të postës elektronike i lejon bizneset të bëjnë lidhje B2B për një çmim jashtëzakonisht të ulët.
  • Shkarkoni listën tuaj si një skedar. CSV, integrojeni atë në CRM tuaj dhe filloni rrjetëzimin.
  • Ekipi mbështetës i drejtpërdrejtë 24 / 7.

Pyetje dhe përgjigje në listat e postave elektronike të Kinës

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne sigurojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të ndërtoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave në shënjestër nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur

buton whatsapp-min