Lista e emailit CFO


Lista e emailave CFO është lista më e rëndësishme e postimeve për të promovuar biznesin tuaj tek personi i synuar. Mund të merrni vetëm informacione të sakta 90% dhe detaje kontakti të secilit oficer financiar të kuzhinierit. Lista e postimeve CFO përfshin vetëm detaje të kontaktit të oficerit financiar kuzhinier të SHBA. Ju mund ta përdorni këtë listë emaili kudo tjetër për të promovuar biznesin ose shërbimet tuaja për CFO.

Nëse dëshironi të ndërtoni listat e CFO të vendeve tuaja dhe të synuara, atëherë ju lutemi na tregoni. Ne do të ndërtojmë vendet tuaja të synuara drejton CFO.

Lista e CFO

Lista CFO është baza e të dhënave më e rëndësishme e postës elektronike për çdo biznes. Sepse ky vendimmarrës vetëm i kompanisë detajet e kontakteve. Do të merrni detajet e kontaktit të zyrtarëve ekzekutiv të financave të kuzhinierit 38,650. Kjo është një listë unike që shet vetëm një kopje për një klient. Nga një kompani nuk ka të dhëna të kopjuara. Kjo përfshin emrin e ekzekutivit të financave, adresën, qytetin, numrin e telefonit ekzekutiv të financave, detajet e kompanisë etj. Ju gjithashtu mund të ndërtoni çon tuajat dhe të synuar CFO nga ne.

Drejton CFO ju ofron audiencën në shënjestër nga lista e adresave të emailit cfo. Drejtoritë e biznesit CFO do t'ju ndihmojnë të bëni fushata të marketingut me email për biznesin tuaj. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju japin të dhëna të besueshme për Lindjen e Mesme. CFO të gjitha regjistrimet e verifikuar me mjete perfekte. Drejton CFO është një marketing me shumë kanale. Shkencëtarët tanë të dhënat bëjnë që të gjitha të dhënat verifikohen.

Lista e emailit CFO

Shuma e rekordeve: 38,654

(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

Emri

Emri i Kontaktit

Titulli i punës së personit të kontaktit

Emri i biznesit

Adresa

qytet

shtet

Kodi Zip

Email adresa

Numri i telefonit

Numri i faksit

Faqja e internetit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

Kostoja totale: $ 1273

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Drejton CFO

Lista e marketingut të lidhur me profesionistët e nivelit C. Baza e të dhënave tona e emailit CFO ofron të dhëna nga Prodhim, IT, Pasuri të paluajtshme, Shëndetësi, Shitje me pakicë, Udhëtim, Naftë dhe Gaz, Telekomunikacion, Botime, Edukim dhe më shumë. Baza e të dhënave tona është krijuar për t'ju siguruar qasje të drejtpërdrejtë për të komunikuar me drejtuesit më të lartë financiarë përmes postës, postës elektronike dhe telefonit direkt.

Nëse po shikoni këta lojtarë kryesorë që janë përgjegjës ose alokimin e buxhetit, miratimin e projekteve dhe vendimin e llogarive strategjike të një organizate për të marrë biznesin tuaj në lartësi më të reja, ju jeni në vendin e duhur, drejtimet e kërkimit kanë zgjidhje Nëse po kërkoni të lidheni me shefin zyrtarët financiarë për të vendosur produktet, zgjidhjet ose shërbimet tuaja, udhëheqësit e Prospektimit mund t'ju ndihmojnë të siguroni listën e CFO, Lista e postave elektronike të CFO, listën e postimeve CFO dhe listat e Telemarketingut të CFO që janë krijuar për të arritur objektivat tuaja të marketingut në mënyrë më efikase.

Baza e të dhënave tona e-mail CFO përfshin detaje të tilla si emrat e zyrtarëve kryesorë financiarë, adresën e banimit, adresën e biznesit, numrin e kontakteve të verifikuara, të vlefshme dhe të azhurnuara, numrin e kontaktit të biznesit, adresën e postës elektronike të CFO të verifikuar, të vlefshme dhe të azhurnuar, madhësinë e të ardhurave, emrin e kompanisë, industri, Kodi SIC, kodi NAIC, madhësia e punonjësve, mosha e drejtuesve, vitet e përvojës, kualifikimi, URL e faqes në internet, shteti, vendi, Kodi ZIP, përkatësia, numri i faksit etj.

Me databazën tonë të verifikuar të Zyrtarit Kryesor të Procesit, të verifikuar, bëni rrjetin e biznesit tuaj të fuqishëm dhe ngrini listën e klientit tuaj që është i bazuar dhe i lejuar. Ndihma për profesionistët e marketingut për të arritur audiencën e tyre të segmentuar ndërkohë që zvogëlon humbjen e rezultateve në cilësi të dobët të të dhënave është qëllimi ynë me listën e kontakteve të zyrtarit kryesor të procesit.

Të dhënat e oficerëve kryesorë financiar sigurojnë një bazë të dhënash kontakte të verifikuar nga rezultatet e kryeshefëve kryesorë globalë Listat e postave elektronike nga të gjitha industritë. Një bazë e dhënash shumë e besueshme dhe e drejtuar nga rezultatet, Lista Kryesore e Zyrtarëve Financiar (CFO) është një listë gjithëpërfshirëse me të dhëna të verifikuara të CFO-ve kryesore globale nga industri dhe gjeografi.

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është një nga burimet më të mira dhe të mira për udhëheqjet e CFO. Ju mund të blini listat e vendeve tuaja të tjera, nga këtu. Ekipi ynë do të ndërtojë listën e kontakteve të vendit tuaj të synuar ose qytetit. Ne do të ndërtojmë shtigjet tuaja cfo që sjellin mirë ROI. Filloni në fushatat tuaja të emailit cfo.

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.