Lista e emailit kanadez


Listat e postave kanadeze përmbajnë bazën e të dhënave për biznesin e Kanadasë dhe emailin e konsumatorit në Kanada. Ne ju ofrojmë Baza e të dhënave të emailit me cilësi më të lartë dhe më të njohur në botë. Do të merrni gjithnjë e më shumë shitje nga listat tona të emailit kanadez. E gjithë baza e të dhënave jonë është verifikuar nga faqet e verdha, faqet e bardha, regjistrimi i taksave etj.

Lista e postave kanadeze është një nga bazat e të dhënave më të mira të postave nga Kanada. Ju do të merrni vetëm rezultate të vlefshme nga listat e postave kanadeze, sepse ne azhurnojmë të gjitha rezultatet tona janë themelore mujore. Kjo listë emaili kanadez do t'ju ndihmojë të sjellni shitje në kompaninë tuaj.

Lista e postave elektronike të biznesit në Kanada

Lista e postave elektronike të biznesit në Kanada

Lista e postave elektronike të biznesit në Kanada përfshijnë të gjithë databazën e kontakteve të biznesit lokal të Kanadasë. Do të merrni të gjithë bazën e të dhënave aktive të kontaktit të biznesit nga Kanada. Kjo listë e postave elektronike të biznesit në Kanada do t'ju ndihmojë të krijoni biznesin tuaj në Kanada. Lista e postave elektronike të biznesit kanë verifikuar vetëm detajet e kontaktit. Të dhëna të sakta 90% me informacione të plota të kontaktit.

Shuma e rekordeve: 500,000

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri

* Emri i Biznesit

* adresë

Qyteti

*Kodi Postal

* State

* Adresa e postës elektronike

* Numri i telefonit

* Numri i faksit

* Faqja e internetit adresë

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi: 2019

Kostoja totale: 450 $

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Lista e Emailit të Konsumatorëve në Kanada

Lista e Emailit të Konsumatorëve në Kanada

Lista e postës elektronike të konsumatorëve në Kanada përfshin të gjitha detajet e kontaktit personal të njerëzve vendas të Kanadasë. Ju mund ta blini këtë listë të postave elektronike të konsumatorëve në Kanada për shkak të promovimit të shërbimit tuaj në Kanada. Po ashtu nëse doni të merrni ndonjë të dhënë specifike nga Kanada, atëherë na tregoni. Ne do t'ju ndihmojmë të ndërtoni listën tuaj të emailit në Kanada. Të gjitha rekordet tona janë të vlefshme dhe azhurnohen gjithashtu të gjitha janë OPT në lista.

Mbi të gjitha kanë detaje të listës së postës elektronike të konsumatorëve kanadezë.

Shuma e rekordeve: 2 Milion

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri

* Emri i kontaktit

* Mosha

* adresë

* Adresa e postës elektronike

* IP adresë

* Numri i telefonit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi: 2019

Kostoja totale: $ 450

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

bazën e të dhënave të emailit të Newzeland

Lista e postave kanadeze me informacione biznesi dhe personale. Baza e të dhënave të fundit të postimeve siguron të gjitha drejtimet e shitjeve të verifikuara dhe të drejtpërdrejta nga skedari i listave të postave kanadeze. Ju mund të merrni vetëm listën e saktë të emailit kanadez që përmban të gjitha informacionet e kontaktit të biznesit dhe personal.

Nëse gjithashtu dëshironi të ndërtoni listat tuaja specifike të emailit kanadez, atëherë mund të na kontaktoni. Sepse ne kemi një ekip të mirë ndërtues të bazave të të dhënave posaçërisht për listat e postave kanadeze.

Drejtuesit e lidhur