Lista e emailit të CEO Kanadez


Lista elektronike e CEO e Kanadasë përfshinë të gjitha detajet e kontaktit të oficerit ekzekutiv të kuzhinierit. Ju mund të merrni këtu emrin e CEO të Kanadasë, adresën, numrin e telefonit, adresën e emailit të kontaktit. Ju mund të përdorni këtë listë email CEO për të promovuar biznesin tuaj në internet. Kjo listë e-mail është unike dhe e saktë. Vetëm informacione CEO aktive në këtë listë.
Lista e postave elektronike të CEO-s Kanadeze është GDRP gati, kështu që ju keni mundësinë t'i dërgoni atyre ndonjë ofertë nga kompania juaj. Kjo listë është unike dhe një kopje për një klient. Të dhëna të sakta 90% të garantuara. Po ashtu, mundeni ndërtoni lista të shënjestruara të emailit të zonës tuaj të marketingut.

Lista e emailit të CEO Kanadez

Shuma e rekordeve: 4943

(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

Emri

Emri i Kontaktit

Titulli i punës së personit të kontaktit

Emri i biznesit

Adresa

qytet

shtet

Kodi Zip

Email adresa

Numri i telefonit

Numri i faksit

Faqja e internetit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

Kostoja totale: $ 297

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Lista e emailit të CEO Kanadez

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.