Bleni Drejtues të Humbjes së Peshës


Blerja e humbjes së peshës kryeson janë disa nga listat më të mëdha të marketingut me cilësi të lartë të postës elektronike. Që ju të mund të merrni njerëz të duhur në shënjestër për produktin ose shërbimet tuaja. Ata janë të gatshëm për humbje peshe email çon të mbledhur nga informacionet e kontaktit për shëndetin dhe pamjen. Thjesht shkoni për të shtuar butonin e shportës dhe plotësoni pagesën tuaj dhe merrni këtë skedar të shkarkimit të bazës së të dhënave. Baza e të dhënave për humbjen e peshës përbëhet nga perspektivat të cilët dëshirojnë të humbin peshë. Nëse fokusi juaj është tregu i humbjes së peshës, këto drejtime janë për ju. Kjo çon, udhëheq shëndetin, njerëzit që kërkojnë dietë dhe produkte ushqyese. Gjithashtu, ne ofrojmë listën më të fundit të shënjestruar të emailit, kështu që kontaktoni me ne.

Baza e të dhënave për humbje peshe kryeson

Bleni Drejtues të Humbjes së Peshës

Shuma e regjistrave: 8,50 000
Lista përfshin:
Emri i biznesit
Adresa
qytet
shtet
Kodi Zip
Kontaktoni adresën e postës elektronike
Kontaktoni numrin e telefonit
Numri i faksit
adresa e faqes se internetit
Kodi Sic
Kategoria e biznesit

Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar: Azhurnuar së fundmi

Kostoja totale: $ 349
(Tarifë një herë)
Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur