Ndërtoni listën e postës elektronike


Ndërtoni listën e postës elektronike

Ekipi i fundit i Bazës së të Dhënave të Postave do të ndërtojë listën e postës elektronike nga personi ose industri apo vendi juaj specifik. Ju lutemi zgjidhni kutinë e të dhënave që dëshironi të ndërtoni. Pasi të zgjidhni kutinë, bëni porosinë. Pasi të bëni porositjen brenda orëve 72, ekipi ynë do të ndërtojë listën tuaj të postës elektronike dhe do t'ua sigurojë atë.

Baza e të dhënave të fundit të postimeve do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën e postave elektronike. Ju na tregoni se çfarë lloji të shënjestruar listën e emailit që dëshironi të ndërtoni, atëherë ekipi ynë do të ndërtojë listën tuaj të shënjestruar të emailit për ju. Ju thjesht na tregoni se çfarë lloji të listës po gjeni, kështu që ekipi ynë do të kujdeset për të. Ne do të ndërtojmë listën e saktë të emailit 95% për ju. Të gjithë ne kemi gati listën e premtuar 3 miliardë biznesesh dhe personale të marketingut me email nga e gjithë bota dhe bëjmë çdo ditë çon të reja për klientët tanë.

Me email-in tonë ju mund ta bëni këtë të çon drejt shitjeve. Ne gjithashtu ju ofrojmë një çojë të drejtpërdrejtë të shitjeve për shërbimin ose produktet tuaja. Ju thjesht na tregoni për drejtimet tuaja që ju nevojiten. Ne ju ofrojmë shërbim të kënaqësisë 100% për ndërtimin e listës së postës elektronike ose ndërtimin e drejtimeve të shitjeve. Ju gjithashtu mund të bisedoni live me ne nga këtu.

Me qira Ndërtoni Ekspertin e Listës Email

Shihni më poshtë ekipin tonë me përvojë të listës së ndërtuesve të listave të postave elektronike. Ju mund të punësoni ndonjë person ndërtues të listës së emailit me përvojë nga këtu. Ju i punësoni ata nga këtu dhe u jepni atyre udhëzime se çfarë lloj liste doni të ndërtoni, çfarë vendi të synuar, të synuar, qytet, industri në shënjestër, person i synuar. Ata do të ndërtojnë listën për ju dhe dorëzimin e kësaj liste për ju. Ata do të ndërtojnë një listë unike që nuk mund të shesë asnjë. vetëm listë për ju.

Ndërtues me përvojë të listave