Lista e postës elektronike të shkollës në Australi


Lista e emailit të shkollës në Australi ju jep Baza e të dhënave shkollore në Australi për biznesin tuaj. Ne ju ofrojmë Baza e të dhënave të postës elektronike të shkollës fillore dhe të mesme në Australi. Sepse, lista e e-mailve të shkollave tona ka drejtorë, mbikëqyrës dhe mësimdhënës, të cilët japin informacione për kontaktin, për të gjithë sistemin arsimor në Australi. Prandaj, Baza e të dhënave të fundit të postimeve siguron që lista e postave të ju ndihmojë komunikim të shpejtë me dërgimin e materialeve promovuese. Pra, të gjitha listat e postave elektronike përditësohen rregullisht dhe janë në dispozicion në kategori. Gjithashtu, ndërtoni një listë të postave të shënjestruara të titujve CEO, CFO, CMO, COO, CTO, CIO, Presidentë, Kryetar, GM, MD, Menaxher dhe shumë më tepër.

Lista e postës elektronike të shkollës në Australi

Lista e postës elektronike të shkollës në Australi

Shuma e regjistrimit: 8000

metoda e dorëzimit: menjëherë

Mimet: $ 300

EMRI I SHKOLLËS

ADRESA E FAQES SE INTERNETIT

ADRESË

CITY

KODI POST

EMAIL ADRESA

EMRI PERSONI KONTAKT

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur