Lista e Fizioterapistëve në Australi


Lista e Fizioterapistëve Australianë të Fizioterapisë mund të jetë një gamë e gjerë mundësish sa i përket klientëve të shumtë të biznesit në internet tani, zgjidhni në lidhje me blerjen neto për lehtësinë e këtyre familjeve. Pra, për të prekur bazën në të cilën themeli i madh i klientit është e nevojshme që thjesht të ndihmoni për të bërë reputacionin e dikujt në rrjetë me një faqe të arsyeshme së bashku me sitin e këndshëm për të promovuar ato shërbime ose produkte në neto. Sidoqoftë, ju duhet të mbani mend se ndërsa ekziston sigurisht një gamë e gjerë e niveleve të konkurrencës në rrjetë, ju gjithashtu duhet të reklamoni blogun tuaj për të ndihmuar në sjelljen e trafikut në internet të synuar për të cilin do të jeni në gjendje të bëni pagesën me teknikat e marketingut me email në të cilin janë shumë efektive përveç çmimeve të arsyeshme duke maksimizuar fitimet e dikujt, së bashku me t'ju ndihmuar në provimin e këtij klienti të kualifikuar.

Lista e Fizioterapistëve në Australi

Lista e Fizioterapistëve në Australi

Shuma e regjistrave: 1723

Lista përfshin:

EMRI I KOMPANISË

EMAIL ADRESA

ADRESË

CITY

STATE

KODI POSTAL

NUMRI I TELEFONIT

NUMBER FAX

KODI SIC

P DRSHKRIMI SIC

FAQE INTERNETI
Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësimi i fundit: Prill, 2014
Kostoja totale: $ 100

(Tarifë një herë)
Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Vendi: Australi

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur