Lista e emailit të avokatit


Lista e postave elektronike të avokatit përfshinte të gjitha detajet e kontaktit të avokatit nga SH.B.A. Ju mund të arrini tek një avokat duke përdorur këtë listë emaili të avokatit sepse kjo listë ka detaje të plota kontakti të avokatit. Ne gjithashtu do t'ju ndihmojmë të ndërtoni listën e postimeve të avokatit të qytetit ose vendit tuaj. Nëse përpiqeni të zbuloni listën e avokatëve, atëherë mund ta përdorni këtë listë.

Nëse mund të blini listën e postave elektronike të avokatëve, atëherë do të kurseni kohën dhe paratë tuaja sepse ajo paraprakisht bën listën e postave që i përmban të gjitha informacionet që ju nevojiten. Shkarkoni tani listën e avokatëve tuaj.

Lista e Postimeve të Avokatëve

Lista e postimeve të avokatëve nga SH.B.A. Do të merrni të gjitha detajet e kontaktit personal dhe personal të avokatit nga baza e të dhënave më të fundit të postimeve. Ju mund të përdorni këto informacione për të rritur shitjet e kompanisë suaj. Ju do të merrni të gjithë listën e saktë të avokatëve.

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve, ju merrni një listë të postës elektronike të Prokurorit të krijuar me porosi, Databaza e Adresave Postare të Avokatëve, lista e postimeve të avokatëve, lista e postimeve të avokatëve, Lista e firmave juridike dhe lista e avokatëve. lista e ndërtuar e bazës së të dhënave të adresave postare për avokatët me reputacion dhe të lartë, firmat ligjore të avokatit dhe bashkëpunëtorët.

Lista e e-mailve të avokatëve të firmave tona juridike është një koleksion i bizneseve në zonën gjeografike që keni zgjedhur për produktet ose shërbimet tuaja dhe përmban të dhëna autentike të avokatëve dhe avokatëve në këto firma. Shkarkoni listën tonë të saktë, të verifikuar nga emailet e avokatëve , numra telefoni dhe më shumë duke përdorur Kjo bazë të dhënash të parave të bëra nga avokati është plot me informacione të drejtpërdrejta kontakti, kështu që ju mund të tregtoni posaçërisht tek këshilltarët juridikë nëpër firma.

Kontaktoni lehtësisht me firmat e mëdha ligjore dhe vendimmarrësit kryesorë të tyre me bazën e të dhënave me kontakte shumë të sakta dhe 100% të verifikuara me potencial të lartë të avokatëve dhe avokatëve nga e gjithë bota. Baza e të dhënave me email të avokatëve si të tilla u ofron klientëve mundësinë për të zgjedhur të dhëna nga kategori të ndryshme si Gjeografia (vendi, shteti, qyteti, rajoni), Zona e praktikës, firma e asociuar e avokatisë, Numri i avokatëve në firmat e avokatëve, faturimi vjetor, titulli i punës (partneri, aksionari, avokati, këshilltari etj.) Fushimi sipas kategorisë përmirëson perspektivat ligjore pasi shërbimet tuaja shfaqen në mënyrë efektive dhe shpesh midis atyre që kanë mjetet dhe interesin për të investuar në shërbimet tuaja.

Lista e emailit të avokatit të mostrës

Lista e emailit të avokatit

Shuma e regjistrave: 130,000

Lista e përfshirë:

  • Emri i Kontaktit
  • Adresa
  • qytet
  • shtet
  • Kodi Zip
  • Numri i telefonit
  • Numri i faksit
  • Adresa e emailit të avokatit
  • Faqja e internetit
  • Emri i Kompanise

Lloji i skedarit: Fjala MS, CSV

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë

Kostoja totale: 800 $ (tarifë një herë)

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.