Lista e postës elektronike të drejtorit të artit


Lista e postës elektronike të drejtorit të artit do t'ju ndihmojë të arrini personin e drejtorit të artit të kompanisë. Ju mund të promovoni ofertën ose shërbimet e kompanisë suaj drejtorit të artit duke përdorur këtë listë emaili. Lista e postimeve të drejtorive të artit do të kursejë kohën dhe paranë tuaj sepse nëse dëshironi të ndërtoni vetë listën e postës tuaj të drejtorit të artit, atëherë duhet të shpenzoni më shumë kohë dhe para, por nëse blini listën e postave të postës tonë të drejtorisë së artit, kështu që do të kursejë kohën dhe paratë tuaja.

Lista e drejtpërdrejtë e artit është e pastër dhe e çon email të freskët për biznesin tuaj. Të gjitha detajet e kontaktit janë verifikuar me njerëz dhe kompjuter. Gjithashtu nëse mendoni të ju ndërtojmë ndonjë listë të shënjestruar të emailit, ju lutemi na tregoni këtu.

Lista e postave të drejtorit të artit

lista e postës elektronike të drejtorit të artit do t'ju ndihmojë të arrini drejtorin Art të kompanisë. Nëse produktet tuaja janë të vërteta në art, atëherë kjo listë email-eve për drejtor arti do t'ju ndihmojë më shumë. Drejtori Art është një person kontaktues i nivelit c të kompanisë dhe person vendimmarrës i kompanisë, kështu që nëse mund të merrni detajet e kontaktit të krijuesit të vendimeve të departamentit të artit të kompanisë, kështu që duhet të ju ndihmojë për biznesin tuaj. Nëse mendoni të tregtoni produktin tuaj në SH.B.A. dhe njerëzit tuaj të synuar është drejtor arti, atëherë kjo listë do t'ju ndihmojë më shumë.

Ekzistojnë më shumë se 4 miliard adresë emaili në të gjithë botën, dhe bizneset janë më të suksesshëm në arritjen e konsumatorëve përmes postës elektronike sesa mediat sociale: 90% e postave elektronike arrijnë në kutinë e korrekte të konsumatorit, por vetëm 2% e ndjekësve të Facebook shohin postimet e një biznesi në Lajmet e tyre feeds.

Lista e Drejtorëve të Arteve

Lista e postës elektronike të drejtorit të artit

Shuma e regjistrave: 6000

Lista e përfshirë:

  • Emri i Kontaktit
  • Adresa
  • qytet
  • shtet
  • Kodi Zip
  • Numri i telefonit
  • Numri i faksit
  • Adresa e postës elektronike të drejtorit të artit
  • Faqja e internetit
  • Emri i Kompanise

Lloji i skedarit: Fjala MS, CSV

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë

Kostoja totale: 800 $ (tarifë një herë)

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur