+8801723283638

24 / 7 Mbështetja e klientit

Whatsapp + 8801758300772

Baza e të dhënave të kompanisë së veshjeve

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka më shumë se listë 300 milion e-mail të biznesit (b2b) e të dhënave elektronike & 400 milion konsumatorë (b2c) databazë emaili nga vendi në mbarë botën. Baza e të dhënave të fundit të postimeve gjithmonë ju siguron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postimit të kompanisë suaj. Do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër e listës së postave. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të sakta 90% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë të dyfishta optike dhe leje themelore, kështu që nuk ka asnjë problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tonë. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave të fundit të Postimeve gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të kontakteve të synuara nga çdo vend, person, industri, qytet. Bleni të dhëna nga ne janë të dhëna të sigurta dhe të garantuara për cilësinë. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

Baza e të dhënave të kompanisë së veshjeve

0
Adresa e Postës së Kompanisë së Veshjeve

Baza e të dhënave të kompanisë së veshjeve po krijon një tronditje në botën aktuale. Kompania jonë e veshjeve mbledh të dhëna nga informacionet më të mira të kompanive të kompanive të veshjeve dhe emrat e veshjeve, numrat e telefonit, adresat, e-mail, numrat e faksit. Të gjitha të dhënat tona të freskëta, të pastra, të vlefshme, azhurnime dhe opt in. Nëse dëshironi të merrni të gjitha informacionet nga rrobat, atëherë përdorni bazën e të dhënave tona, atëherë do të keni mundësi të arrini qëllimet tuaja. Industria e veshjeve po luan një rol jetësor në përmirësimin e biznesit tuaj. Kështu që ju do të përdorni bazën e të dhënave tona për të përmirësuar karrierën tuaj të biznesit.

Kjo listë e-mail përfshin vetëm të dhëna në SH.B.A., kështu që nëse mendoni të merrni ndonjë listë të veshjeve të vendit tjetër, atëherë mund të na kontaktoni. Ne do të ndihmojmë në ndërtimin e drejtuesve të postës suaj të veshjeve të synuara.

Lista e postave elektronike të ndërmarrjeve të veshjeve do t'ju ndihmojnë të arrini në personin vendimmarrës të ndërmarrjeve të veshjeve nga SH.B.A. Kjo bazë e të dhënave e kompanisë së veshjeve do t'ju ndihmojë të ndërtoni mundësi të reja shitje për kompaninë tuaj.
Meqenëse menaxhimi i inventarit është një nga aspektet më të rëndësishme të administrimit të një biznesi veshjesh, mund të jeni të interesuar të eksploroni edhe listën më të lartë të postës elektronike. Krijimi i bazës së të dhënave specialiteti të udhëzuesve të dyqaneve të shinave do t'ju lejojë të synoni blerësit e industrisë për shitësit me pakicë të veshjeve për të maksimizuar përpjekjet tuaja të marketingut.

Merrni Kërkime dhe Informacione të Realtime duke përdorur bazën e të dhënave të fundit të postimeve për bazën e të dhënave të kompanive më të mira në SH.B.A. me Detajet e Krijuesve të Vendimeve të tyre për të përmirësuar Arritjen tuaj të Tregut.

Bleni Lista e postave elektronike të kompanisë së veshjeve

Shuma e regjistrave: 15,000

Lista përfshin:

Emri i biznesit
Adresa
qytet
shtet
Kodi Zip
Adresa e emailit për kontaktin e biznesit
Kontakti i biznesit Numri i telefonit
Numri i faksit të biznesit
adresa e internetit
Kodi Sic
Kategoria e biznesit
Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar: Azhurnuar së fundmi

Kostoja totale: $ 500

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 500

Pyetje dhe përgjigje mbi bazën e të dhënave të ndërmarrjes

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur

buton whatsapp-min