Plotësimi i Medicare me Mjekësi të moshuar


Shtojcë Medicare Shtojcë Medicare që gjeneron drejtime nga marketing i drejtpërdrejtë, telemarketing, dhe fushatë e marketingut me email. Sigurimi i të gjitha bazave të të dhënave tona kanë një shtesë garancie me cilësi të lartë, çon çdo shitës tjetër të të dhënave. Për shkak të drejtuesve të postës sonë të drejtpërdrejtë në Aged, ka një prirje më të lartë për të blerë më mirë për t'u përqëndruar në objektiva të caktuara demografike. Kjo çon mund t'ju kursejë në mënyrë të konsiderueshme. Prandaj, ne ofrojmë një listë shtesë të medicare Aged që është gjeneruar nga faqet e internetit të synuara shumë, të cilat janë krijuar për të synuar aplikantët e vetë-motivuar të sigurimit që kërkojnë në internet për produktet dhe shërbimet shtesë Medicare. Një mënyrë e shkëlqyeshme për ju, si agjent sigurimesh, për të rritur biznesin tuaj. Pajisjet med mund të jenë një produkt i shkëlqyeshëm për të shtuar në portofolin tuaj. Gjithashtu, ndërtoni listat tuaja të kërkuara të postave këtu.

Lista e postave plotësuese të moshës

Plotësimi i Medicare me Mjekësi të moshuar

Shuma e regjistrave: 5000
Lista përfshin:
Emri i biznesit
Adresa
qytet
shtet
Kodi Zip
Kontaktoni adresën e postës elektronike
Kontaktoni numrin e telefonit
Numri i faksit
adresa e faqes se internetit
Kodi Sic
Kategoria e biznesit

Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar: Azhurnuar së fundmi

Kostoja totale: $ 50
(Tarifë një herë)
Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Lista e lidhur