Drejton postë të drejtpërdrejtë në moshë


Udhëzimet tona me postë të drejtpërdrejtë në moshë janë në dispozicion sipas qëllimit të madh që ju mund të zgjidhni zhvillimin e një biznesi të bazuar në shtëpi ose MLM. Ne ofrojmë të freskët ose të moshuar sipas nevojave specifike të biznesit tuaj dhe qëllimeve për t'iu përgjigjur. Do të keni një rrugë të plotë mbi numrin e statusit të porositjes së informacionit të llogarisë suaj të rezultateve të marra. Ju lutemi kontaktoni me ne për ndonjë listë tjetër emaili më të vjetër për marketingun tuaj në shënjestër. Drejtuesit e moshuar janë një burim tjetër që agjentët mund të përdorin për të plotësuar rrjedhën e tyre normale të plumbave ose përdorimeve të freskëta ndërsa ata presin për kryesuesit e tyre të freskët të postës elektronike. Ne jemi një ofrues kryesor i databazës postare të gjeneruar në internet. Ne ofrojmë shitje me cilësi të lartë çon në kohë reale dhe si plumb në moshë.

Baza e të dhënave MLM Lista e e-mailve

LatestDatabase.com ofrojnë Garanci më të fundit të azhurnuar që çon në çmimin më të ulët MLM. E gjithë baza e të dhënave ka verifikuar softuer njerëzor ose automatik.

Drejton postë të drejtpërdrejtë në moshë


Shuma e regjistrave: 10,000
Lista përfshin:
Emri i biznesit
Adresa
qytet
shtet
Kodi Zip
Kontaktoni adresën e postës elektronike
Kontaktoni numrin e telefonit
Numri i faksit
adresa e faqes se internetit
Kodi Sic
Kategoria e biznesit

Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar: Azhurnuar së fundmi

Kostoja totale: $ 500
(Tarifë një herë)
Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Lista e lidhur