Lista e llogarive të llogaritarëve


Lista e postave elektronike të llogaritarëve përmbajnë të gjitha detajet e kontakteve të kontabilistit në Sh.B.A. Nëse dëshironi të arrini llogari, atëherë mund të përdorni këtë bazë të dhënash të kontabilistëve. Kjo listë postare do t'ju ndihmojë të arrini në kompani ose llogaritar personal. Do të merrni në këtë listë të gjithë kontabilistin e certifikuar, emrin, adresën, adresën e postës elektronike, telefonin, etj, informacione që mund t'i përdorni për t'i arritur ato përmes postës ose telefonatës.

Lista e të dhënave të llogarive është azhurnuar kohët e fundit dhe të çon të reja. Të gjitha drejtimet verifikohen nga syri i njeriut dhe i kompjuterit, kështu që gjatë gjithë kohës do të merrni këtu udhëheqje të freskëta dhe të pastra. Nëse keni nevojë të merrni ndonjë listë të kontabilistëve të çertifikuar nga vendi tjetër, atëherë na lejoni. Ne gjithashtu do të ndërtojmë një listë emaili për ju.

Lista e Emailit të Kontabilistit

Shembull i listës së postës elektronike të kontabilistit

Lista e llogarive të llogaritarëve

Shuma e regjistrave: 120,000

Lista e përfshirë:

  • Emri i Kontaktit
  • Adresa
  • qytet
  • shtet
  • Kodi Zip
  • Numri i telefonit
  • Numri i faksit
  • Adresa e emailit të kontabilistit
  • Faqja e internetit
  • Emri i Kompanise

Lloji i skedarit: Fjala MS, CSV

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë

Kostoja totale: 2300 $ (tarifë një herë)

Lista e Kontabilistëve

Ekzistojnë katër lloje kryesore të kontabilistëve që mund të synohen përmes listave të postave të kontabilistëve: kontabilistët publik, të cilët ofrojnë shërbime të kontabilitetit, auditimit, taksave dhe këshillimeve; llogaritarë të menaxhimit, të cilët ndjekin të ardhurat dhe shpenzimet e ndërmarrjes; llogaritarët e qeverisë, të cilët ndjekin të ardhurat dhe shpenzimet e qeverisë, dhe mund të rishikojnë llogaritë e biznesit dhe qytetarëve (p.sh. deklaratat tatimore); dhe auditorët e brendshëm, të cilët në thelb “kontrollojnë të dyfishtë” për të siguruar që të gjitha kontabilitetet janë të sakta dhe ndiqen procedurat.

Nëse dëshironi të synoni llogaritarët, CPA-të, nëpunësit dhe mbajtësit e librave për të promovuar produktet dhe shërbimet tuaja, besoni listës së postave të Kontabilistëve të Thomson Data, pasi ne ju lidhim me më shumë se një milion profesionistë në të gjithë SH.B.A., ne mbulojmë llogaritarët e lidhur me të dy korporatat më të mëdha dhe biznesin e pavarur pronarë që punojnë në një kontratë për klientët personal dhe të korporatave.

Nëse doni të synoni këtë bazë të klientit për produktet dhe shërbimet tuaja, besoni listës së postave të llogaritësve të Thomson Data pasi ne ju lidhim me më shumë se një milion profesionistë në të gjithë SH.B.A. ne i mbulojmë llogaritarët e lidhur me të dy korporatat më të mëdha dhe pronarët e pavarur të biznesit që punojnë me një kontratë klientëve personalë dhe të korporatave.

Të qenit në gjendje të sinkronizoni të dhënat e shitjeve nga sistemi juaj POS me programin tuaj të kontabilitetit, ose listën e klientëve tuaj nga programi juaj i kontabilitetit në shërbimin tuaj të marketingut të postës elektronike, për shembull, eliminon futjen e të dhënave që konsumojnë kohë ose zhgënjimin e shkarkimit dhe ngarkimit të skedarëve nga një aplikacion tek një tjetër.B2B Leo ndihmon bizneset dhe tregtarët që u japin hua shërbime këtyre Kontabilistëve Publikë të ertifikuar për t'u lidhur me klientët e synuar duke përdorur bazën e të dhënave të Email-it të Kontabilistëve Publikë të ifiedertifikuar.

Kjo është arsyeja pse listat tona të bëra paraprakisht si kjo e dhëna e gatshme për shkarkim të postës elektronike janë specifike; ato janë përshtatur për përpjekjet tuaja të marketingut dhe nevojave të biznesit. Shkarkoni një bazë të dhënash të detajuar të kontabilistëve, CPA-ve, librarive dhe shumë të tjerë me këtë direktori të gjerë dhe të saktë të kontabilistëve nga Me këtë listë të parave të gatshme të kontabilistëve, ju mund të tregtoni në një kamare specifike të përbërë nga profesionistë të kualifikuar, përkatës.

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur