Листи за е-пошта на Западна Сахара


Списоците со е-пошта на Западна Сахара можат да бидат многу ефикасна техника за да ги известат клиентите за претстојните настани, да доставуваат информации за постојни или нови производи или услуги или да го зголемат нивното разбирање за тоа што нуди бизнисот. Најнови податоци за контакт со база на податоци за испраќање, како што се адреса за е-пошта, телефонски број и поштенска адреса, финансиски податоци за домаќинства и демографски увид, како и адреси за деловни е-пошта до вашиот клиент или списоци со потенцијални листи со стапки на натпревар, толку високи, како и 95% примател на корисник.

Списоци со адреси за е-пошта на Западна Сахара

Листи за е-пошта на Западна Сахара

Само списоци со адреси за е-пошта

Износ на евиденција: 264

Цена: $ 5

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Главната работа што треба да се запамети за зголемувањето на вашата листа со е-пошта е дека членовите треба да се вклучат. Не само што е непрофесионално да додавате луѓе на вашата листа без нивно изјаснување (на пример, со додавање на сите во вашата листа со контакти), туку може и ќе предизвика да се соочите со правилата што забрануваат електронска пошта откако вашите е-пошта ќе бидат обележани како спам, ќе имате потешко време да ги достигнете легитимните членови на вашата листа.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.