Листа на ветеринарни е-пошта


Купете ја оваа листа на ветеринарни контакти и започнете да комуницирате со професионалци кои тесно соработуваат со животни низ цела САД по само неколку кликања. Нашата листа за ветеринарни е-пошта е полна со потребните информации за контакт, од адреси на ветеринарна е-пошта до броеви на факс и може да ви помогне да изградите посилни врски со професионалци, кои најверојатно се заинтересирани за вашиот производ или услуга оддалечиме од животни. Лесно да се јавите и да водите по е-пошта користејќи точни, ветеринарни адреси за ветеринарна е-пошта потврдени од човекот.

Затоа, започнете ги вашите кампањи во Ветеринарството. Над сите детали за списокот со е-пошта. Ние продаваме единствена копија на нашата која било база на податоци. Една копија за еден клиент. Погледнете повеќе детали:

Листа со контакти со ветеринарство

Ветеринарна листа со е-пошта од ветеринарните лекари во САД целосни детали за контакт. Можете лесно да стигнете до ветеринарниот лекар користејќи го овој список за ветеринарни пошта. Адресата за ветеринарни контакти ќе ви докаже повеќе од очекуваното враќање на инвестициите за маркетинг преку е-пошта.

Како најнов снабдувач на бази на податоци за испраќање пошта, нашиот директориум за ветеринари е дизајниран за навремена, систематска и побарувачка комуникација преку персонализирани е-пошта, директни пораки и кампањи за телемаркетинг. Ние, најновата база на податоци за испраќање, ја опремивме нашата Листа со адреси за е-пошта на ветеринари со илјадници верификувани и валидни податоци за да им помогнеме на овие сиромашни продавачи на здравствени установи и директори на продажба, да се борат против предизвиците со податоци со кои се соочуваат, во врска со ветеринарите.

Со податоци за над ветеринари 12,000 во САД, Канада, Велика Британија и други земји, ние сме еден од водечките даватели на бази на податоци за здравствена заштита со врвен квалитет. На пазарот за здравствена заштита може да се поврзе со нивните изгледи преку нашата листа за ветеринарни контакти на Medicoleads, што може да ви помогне успешно да ги рекламирате вашите кампањи со тоа што ве поврзуваат ветеринари ширум светот.

нашата база на податоци за ветеринари помага во однесувањето на вашата марка и услугите до авторитативни и ветеринарни ветеринарни лекари за борба против конкуренцијата на пазарот и други предизвици.Нашата база на податоци за е-пошта на ветеринари е идеална инвестиција за пазарот на здравствени услуги, фармацевтските компании, работодавците и сл. датум и чиста листа со ветеринарни контакти од САД. Ако сакате да изградите список со контакти со ветеринари од друга земја, тогаш известете ни. Ние ќе ви помогнеме да ја креирате вашата целна листа со ветеринарни е-пошта.

Листа на ветеринарни е-пошта

Износ на записи: 12,000

Вклучен список:

  • Контакт Име
  • Адреса
  • Град
  • Држава
  • Поштенски број
  • Телефонски број
  • Број на факс
  • E-mail адреса
  • веб-страница
  • име на компанија

Тип на датотека: MS збор, CSV

Испорака: Веднаш Преземи

Вкупен трошок: $ 500 (еднократен надомест)

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Поврзани води