Листи за е-пошта на накит во САД


Листи за е-пошта на накит во САД

Најновата база на податоци за испраќање ви обезбедува списоци со е-пошта на накит во САД со сите деловни детали. Оваа листа можете да ја користите на вашата платформа за криминал или можете да ја користите за вашите кампањи за електронска пошта и кампањи за водење генерации. Затоа што, списокот со е-пошта на накит ги вклучува сите детали за контакт со деловно и контакт лице. Листата со е-пошта на накит во САД се ажурираат и точни податоци 90%. Исто така, ова е единствена листа со е-пошта која не мора да ја продава на секого. Затоа, имаме единствена листа за е-пошта на накит за секој клиент. Една копија продава само на еден клиент. Значи, цело време ќе добиете подобар и уникатен список со е-пошта од нас. Уште повеќе, можеш изгради насочени списоци со е-пошта од која било земја или која било категорија.

Листи за е-пошта на накит во САД

Листи за е-пошта на накит во САД

Износ на записи: 2082

(Сите записи вклучуваат адреси на е-пошта!)

Вклучување на списокот:

* Име

* Презиме

* Име на бизнис

* адреса

* Град

* Поштенски код

* Држава

* И-мејл адреса

* Телефонски број

* Број на факс

* Веб-сајт адреса
Тип на датотека: Excel, CSV
Последно ажурирање: април, 2019
Вкупен трошок: $ 50

(Еднократен надомест)
Испорака: веднаш преземете.

Земја: САД

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.