Листи за едукативно испраќање во САД


Списоците за едукативно испраќање во САД се најнови, ажурирани и потврдени. Пред сè, образованието листи за испраќање имаат директори, Надзорници и наставници да ги одбираат информациите за контакт со е-пошта. Во случај да покажете „Почеток на главата“, католички училишта, непопуларни училишта, библиотеки, установи за лекување, основни училишта или изборни училишта, ние ги имаме потребните записи за испраќање. Овие записи за испраќање можат да ви дадат квалитетни информации за училиштата и глави за зделки.

Листи за едукативно испраќање во САД

Листи за едукативно испраќање во САД

Износ на записи: 6123

(Сите записи вклучуваат адреси на е-пошта!)

Вклучување на списокот:

Име

Презиме

Име на бизнис

адреса

Град

Поштенски број

Држава

Е-мејл адреса

Телефонски број

Број на факс

веб-страница адреса
Тип на датотека: Excel, CSV
Последно ажурирање: април, 2014
Вкупен трошок: $ 50

(Еднократен надомест)
Испорака: веднаш преземете.

Земја: САД

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.