Листа на е-пошта на Туркменистан


Списоците на е-пошта на Туркменистан одвоија повеќе време за да се квалификуваат како водечки на ефтината листа, плус две третини беа пријатели со пријатели кои веќе не беа во тие компании, така што тоа значи дека се троши дополнително време за да се отстрани за да се исчисти списокот. Најновите компании за база на податоци за испраќање пошта може да имаа успех во купувањето на списоци со олово за е-пошта во минатото, денес тоа е одличен начин да се уништи вашата репутација со вашата е-пошта или давателот на услуги на Интернет. Ако сте загрижени за тоа каде да купите списоци со е-пошта, тогаш ние гарантираме дека нашата услуга ќе влијае позитивно на вашето маркетинг сценарио во однос на давањето високи броеви на приходите од продажба и приходите.

Е-пошта на Туркменистан се обраќа на списоците

Листа на е-пошта на Туркменистан

Само списоци со адреси за е-пошта

Износ на евиденција: 800

Цена: $ 5

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

За оние кои не се свесни за оваа услуга, има многу компании кои продаваат списоци со е-пошта, нудејќи им на очајните на пазарот реклами да истурат илјадници? Води? Да, можно е кампањата да има толку негативен ефект врз вашата репутација што би можела да ве чини води или дури и продажба. Примателите на спам, исто така е познато дека се жалат на овие е-пошта на социјалните медиуми.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.