Листи за е-пошта во Тунис


Нашите списоци со е-пошта во Тунис, Додадени решенија, ќе додадат адреси за е-пошта на вашата листа, за да помогнат да стигнат до вашите клиенти поефикасно. Ова е одличен начин да се генерираат насочени придружни маркетинг води кон градење на вашата листа на луѓе кои се приемчи на производите што ги продавате. Со цел да му обезбедиме на вашата деловна активност најобемниот и точен список на адреси за е-пошта, ние се придржуваме до истите стандарди за квалитет како и ние кога ги составуваме нашите списоци за испраќање.

Список со маркетинг на е-пошта во Тунис

Листи за е-пошта во Тунис

Само списоци со адреси за е-пошта

Износ на евиденција: 4300

Цена: $ 10

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Можете да купите која било од нашите списоци за деловни е-пошта, списоци со потрошувачи на е-пошта или која било насочена листа со е-пошта и да ја извршите маркетинг-кампањата за е-пошта и да очекувате легално да има високи РИИ. Откако податоците ќе бидат обработени и направени со CRM пријателски и подготвени да се интегрираат, базата на податоци се става на располагање на нашата веб-страница Leadblue за нашите клиенти да купат база на податоци со списоци со е-пошта.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.