Листи за е-пошта за директори на обука


Списоците за е-пошта за директори за обука се полни со квалитетен контакт за продажба на вашиот производ или услуга. Добијте ги сите податоци за директорите за обука што ви се потребни за да направите деловна мрежа. Сите наши податоци имаат најнова, ажурирана и проверена и гаранција за точност 95%. Обезбедуваме ниска цена, но голема база на податоци за претпријатија. Исто така, изгради насочени списоци за испраќање на наслови на располагање извршен директор, ЦФО, КМО, ЦОО, ЦТО, ЦИО, претседатели, претседател, ГМ, д-р, менаџер и многу повеќе.

Листа со е-пошта за директори на директори

Листи за е-пошта за директори на обука

Износ на записи: 20,375

Цена на вкупната цена: $ 846

Директори за обука на е-пошта, во списоците со списоци, сите записи вклучуваат:

Име
Презиме
Наслов на контакт
Е-мејл адреса
Телефонски број
Број на факс
име на компанија
Веб-страница
Адреса
Град
Држава
поштенски код
Држава
ПДР-код
NAIC код
Индустрија
Големина на вработените
Големина на приход

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.