Списоци со е-пошта на Тонга


Списоци со е-пошта на Тонга нудат придобивки за оние клиенти кои помагаат во изградбата на списокот со е-пошта, а маркетинг-кампањата за е-пошта ќе се исплати со зголемена продажба, подобро брендирање на производи и солидна деловна репутација. Компаниите обично собираат список на адреси за е-пошта на клиенти или потенцијални клиенти за да испраќаат директни промотивни пораки до, или тие изнајмуваат список на адреси за е-пошта од услужни компании.

Листа на адреси за е-пошта на Тонга

Списоци со е-пошта на Тонга

Само списоци со адреси за е-пошта

Износ на евиденција: 9550

Цена: $ 80

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Содржината на серијата списоци со адреси за е-пораки во Тонга е креирана однапред и е поставена да се испрати во соодветно време со помош на вашиот софтвер за маркетинг на е-пошта. Исто така, списоците со е-пошта генерирани од одлични даватели на списоци содржат многу корисни информации за секој деловен контакт, како што се големината на компанијата, тековниот број на вработени и други такви податоци.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.