Списоци со е-пошта на Танзанија


Списоците со е-пошта на Танзанија се огромен број на е-пошта секој ден, многу се однесуваат на темите за кои најмалку им пречиме, кои пристигнуваат од бројните списоци со адреси за е-пошта и маркетинг базата на податоци b2b кои имаат најголемо присуство. Ако барате директен листи за маркетинг на е-пошта од Танзанија, за стекнување нови клиенти, вози сообраќај кон вашата веб-страница овде е нашата гео-базирана база на податоци за е-пошта што ќе бидат вистинскиот натпревар за вашата директна маркетинг кампања. Купувањето списоци со е-пошта за маркетинг е едноставно, и ќе добиете база на податоци за е-пошта полна со насоки за продажба со кои може да се контактирате веднаш.

Список со адреси на е-пошта во Танзанија

Списоци со е-пошта на Танзанија

Само списоци со адреси за е-пошта

Износ на евиденција: 4700

Цена: $ 20

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

На најновата база на податоци, нашата визија е да им обезбедиме на нашите клиенти на маркетингот со најдобри деловни или потрошувачки електронски адреси Постигнување до ценети купувачи и клиенти се основна основа на кој било бизнис да расте во нивниот сектор и ние се осигуруваме да го олесниме архивирањето на нашиот клиент тоа со нашите висококвалитетни и добро обработени списоци со е-пошта и води кон продажба. Една од списоците за деловни контакти со опции може да послужи на повеќе функции: Можете да ја користите датотеката како список со адреси за е-пошта, база на податоци за е-пошта и едноставен директориум за високо квалификувани контакти во една индустрија.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.