+ 8801723283638

24 / 7 за поддршка на корисниците

WhatsApp + 8801758300772

База на податоци за е-пошта на Швајцарија

Најновата база на податоци за испраќање има повеќе од 300 милиони е-списоци со бизнис (b2b) и 400 милиони потрошувачи (b2c) од е-пошта од целата светска земја. Најновата база на податоци за испраќање секогаш ви обезбедува сите чисти и свежи списоци за маркетинг на е-пошта за кампањи за испраќање на вашата компанија. Getе добиете повеќе од добри податоци од која било друга компанија давател на списоци со пошта. Ние ќе ви доставиме точни валидни податоци 90%. Сите наши податоци се двокреветни и основни за дозвола, така што нема проблем со жалба на GDPR. Ние продаваме единствена копија на нашата која било база на податоци. Една копија за еден клиент.

Најновата база на податоци за испраќање исто така ќе ви помогне да ја креирате насочената листа со контакти од која било целна земја, личност, индустрија, град. Купувајте податоци од нас се безбедни и гарантирани податоци за квалитет. Исто така, имате подготвени податоци што можете да ги купите и можете да ги користите за вашите кампањи. Исто така, ќе добиете помош од нас ако ви треба консултација за маркетинг кампањи преку е-пошта.

База на податоци за е-пошта на Швајцарија

База на податоци за е-пошта во Швајцарија ви овозможува и во Швајцарија деловна база на податоци за контакт со потрошувачите. Најновата база на податоци ™ има преку 300 милиони е-пошта со бази на податоци од целиот свет. Имаме добра и квалитетна деловна база од Швајцарија. Ние ви нудиме најнова и валидна база на податоци за е-пошта на Швајцарија за да ја зголемите продажбата на вашата компанија. Најнова база на податоци - тоа е најдобриот провајдер за бази на податоци за е-пошта во светот.

База на податоци за е-пошта во Швајцарија ќе ви помогне да ги достигнете деловните потрошувачи и потрошувачите во Швајцарија. Можете лесно да стигнете до нив со оваа е-пошта со податоци за е-пошта во Швајцарија. Thisе добиете точни информации 90% од оваа листа со е-пошта.

Список на е-пошта за деловни швајцарија

0
Швајцарија Б2Б-адреса на е-пошта
Швајцарија База на податоци за деловни е-пошта

База на податоци за деловни е-пораки во Швајцарија ви даваат само активни информации за деловни контакти од деловна активност во Швајцарија. Можете да ја користите оваа база на податоци за деловни е-пораки во Швајцарија за маркетинг кампањи на вашата компанија. Исто така, доколку сакате да добиете база на податоци за е-пошта од Швајцарија, известете ги. Пред сè, детали за базата на податоци за деловна е-пошта во Швајцарија.

Купете го списокот со е-пошта на Швајцарија B2B

Износ на записи: 900,000

(Оттука, сите записи вклучуваат адреси за е-пошта!)

Вклучување на списокот:

* Име * Име на деловна активност * адреса * Град * Поштенски код * Држава

* Е-пошта * Телефонски број * Број на факс * Адреса на веб-страница

Тип на датотека: Excel, CSV

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Список на е-пошта за потрошувачи во Швајцарија

0 милиони
Швајцарија Б2Ц-адреса на е-пошта
База на податоци за потрошувачи на е-пошта во Швајцарија

Бидејќи им служиме на развиените земји, имавме репутација во онлајн бизнис. Ако сакате да останете силни меѓу другите истакнати и моќни земји, треба да направите силна платформа со избирање на најдобра онлајн компанија. Искрено веруваме дека, нашата компанија ќе може да ги задоволи вашите барања и да го изгради вашето признание како успешен продажби преку Интернет.

Можете да судите за услугата за обезбедување на нашата компанија со користење на нашите примероци мејлинг-списоци. Појасно е ако ја посетите нашата веб-страница и погледнете ги коментарите / повратните информации за нашата услуга. Можеме да ја дадеме гаранцијата дека, никогаш нема да бидеме обвинети од вас.

База на податоци за потрошувачи во е-пошта на Швајцарија со активни податоци само од Швајцарија. Можете да ја користите оваа листа промоција на вашата компанија. Значи, ако сакате да создадете кампањи за пошта до Швајцарија, тогаш оваа база на податоци ќе ви помогне за ова. Пред сè, детали за базата на податоци за потрошувачи на е-пошта за Швајцарија.

Купете го списокот со е-пошта на B2C за Швајцарија

Износ на записи: 1 милиони

(Оттука, сите записи вклучуваат адреси за е-пошта!)

Вклучување на списокот:

* Име * Име на контакт * Возраст * адреса

* И-мејл адреса* IP адреса * Телефонски број

Тип на датотека: Excel, CSV

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

2019 Швајцарија База на податоци за бизнис и потрошувачи на е-пошта

За ова мора да ви треба најновата компанија за надградба за да работите. Може да се придружувате со Најновата база на податоци за испраќање, таа е една од најистакнатите мрежни компании на светот. Нашата компанија воспостави база на податоци за е-пошта за 2018. Собравме база на податоци за е-пошта за бизнис и потрошувачи од целиот свет од каде можете да ги добиете најновите и ажурирани списоци за испраќање.

Швајцарија Прашања и одговори за база на е-пошта

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Поврзани води

whatsapp копче-мин