Списоци со е-пошта на островите Свалбард и Јан Мајен


Најновата база на податоци е управувана со квалитет уште од почетокот, бидејќи ние се трудиме да ја занаемеме базата со е-пошта како најидиличко оружје во рака за да ги донесеме стратешките и влијателни методи за маркетинг кампањи за е-пошта. Покрај тоа, списоците со е-пошта на островите Свалбард и Јан Мајен содржат целосни адреси за е-пошта на активни и подготвени купувачи, така ќе ви стане полесно и многу економично да добиете продажба од овие огромни клиенти.

База на податоци за маркетинг преку е-пошта на островите Свалбард и Јан Мајен

Списоци со е-пошта на Островите Свалбард и Јан Мајен

Само списоци со адреси за е-пошта

Износ на евиденција: 105

Цена: $ 5

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Со цел да му обезбедиме на вашата деловна активност најобемниот и точен список на адреси за е-пошта, ние се придржуваме до истите стандарди за квалитет како и ние кога ги составуваме нашите списоци за испраќање. Списокот со е-пошта обично вклучува список со имиња, адреси на е-пошта, а можеби и други податоци (како име на компанија или ниво на приход) и овие списоци можете да ги најдете на продажба. Нашата решенија за додаток на база на податоци за е-пошта ќе додаде адреси на е-пошта на вашата листа за да помогне да стигнат до вашите клиенти поефикасно.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.