Листи за е-пошта на Суринам


Суринам Е-пошта Спири моќност за купување на списоци на најголемиот број на е-пошта што содржат илјадници електронски пораки за маркетинг - потенцијални клиенти, кои изразија својот експлицитен интерес за добивање информации за одредена индустрија, лажат пазар или производ. Изнајмените и купените списоци понекогаш се скратуваат од други веб-страници, што, мислам дека сите можеме да се согласиме, е валкан начин за стекнување контакти со маркетинг преку е-пошта. Исто така, ние ќе ви обезбедиме телефонски списоци од земјата на САД, Велика Британија, Канада, Австралија и дека телефонските води што можете да ги користите за вашата компанија кампањи за ладно повикување или рефус маркетинг кампањи за СМС.

База на податоци за списоци со е-пошта на Суринам

Листи за е-пошта на Суринам

Само списоци со адреси за е-пошта

Износ на евиденција: 446

Цена: $ 5

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Купете го списокот со е-пошта на Суринам со сите ажурирани, исто така, само реални деловни суровини и лични е-пошта за маркетинг на е-пошта од Суринам. Скоро секоја визит-картичка има адреса за е-пошта на неа. За да соберете е-пошта, можете исто така да посетите повеќе деловни активности во еден ден собирање визит-картички што ќе го пополнат вашиот список на изгледи за е-пошта. Клиентите имаат корист од нашиот производ за податоци подготвени за CRM, кој е полн со директни информации што ви се потребни за да започнете со е-пошта, повик или испраќање потенцијални води.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.