Списоци со е-пошта на Соломонски Острови


Нашите списоци со е-пошта на Соломонски Острови Решението за додавање ќе додаде адреси на е-пошта на вашата листа за да помогнат во поефикасно достигнување на вашите клиенти. Адресите на е-пошта што припаѓаат на списокот „opt in“ се решија да добиваат е-пошта од, на пример, компанија за набавка на списоци - не вашата компанија. Пред да се навлеземе во стапките на купување адреси на е-пошта, ајде да разгледаме три начини на кои пазарџиите моментално можат да ги набават своите списоци со е-пошта. Овие е-пошта беа купени од спамери или беа собрани со помош на програми за собирање кои скенираат страници за адреси на е-пошта, за да можат да бидат фрлени во база на податоци.

Списоци со лична карта на Соломонски Острови

Списоци со е-пошта на Соломонски Острови

Само списоци со адреси за е-пошта

Износ на евиденција: 560

Цена: $ 5

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Подобар начин за да заработите повеќе пари користејќи ги списоците со е-пошта на Соломонски Острови за да развивате сопствен маркетинг систем што може да ги користи контактите за е-пошта. Wasteе трошите часови на време и многу пари за маркетинг на контакти на списокот со адреси за адреси за е-пошта. Една од највисоките точки е што тие ви испраќаат извештаи во кои имаат целосен увид во врска со точноста на извештаите за градење на списоци од еден месец до месец, во врска со перформансите и резултатите.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.