Списоци со е-пошта на Сиера Леоне


Набавените списоци со е-пошта на Сиера Леоне често содржат спам-стапици “, адреси за е-пошта создадени специјално за да се фатат луѓе што ги користат овие списоци и откако ќе бидете обележани со нив, повеќето клиенти со е-пошта ќе ги стават вашите е-пошта директно во папката Спам. Со испраќање на е-пошта за маркетинг на оние за кои се знае дека имаат интерес за одредена ниша, сопствениците на деловни активности не само што ја водат својата продажба и добиваат повеќе води, тие исто така градат односи со своите сегашни и потенцијални клиенти.

Список на е-пошта за рефус е-пошта на Сиера Леоне

Списоци со е-пошта на Сиера Леоне

Само списоци со адреси за е-пошта

Износ на евиденција: 401

Цена: $ 10

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Трговија на мало и електронски списоци со маси на Сиера Леоне Исто така, трговците на мало и клиенти ќе имаат корист од транспарентноста за тоа како ќе се користат собраните адреси за е-пошта и видот на содржината за рекламирање на претплатниците. Вашата стратегија треба да вклучува избор на платформа за маркетинг преку е-пошта и други алатки за автоматизација, идентификување на вашите целни клиенти, градење на списокот со претплатници и создавање содржина за која е заинтересирана вашата целна публика.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.