Списоци со е-пошта во Сејшели


Постојат извори на списоци со е-пошта во Сејшели, каде што можете да ги добиете по цена, но тогаш ќе можете да имате милиони списоци со е-пошта за да ги испраќате до вашите клиенти и потенцијалните клиенти, но внимавајте некои од нив се сметаат за спам-пошта и ако сте не внимавајте, наместо да ви помогнеме, може да ви донесе и пад. Најновата база на податоци во обезбедувањето на списокот за маркетинг на деловни и потрошувачи преку е-пошта за цели на кампања со помош на точен и ажуриран бизнис со информации може да ја достигне својата целна публика без да вложи сериозни напори да разговара со нашите директори денес за да знае повеќе за нашите услуги!

База на податоци за е-пошта за маркетинг на Сејшели

Списоци со е-пошта во Сејшели

Само списоци со адреси за е-пошта

Износ на евиденција: 669

Цена: $ 10

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Луѓето ги видоа ефектите и моќта што ги држи списоците за маркетинг преку е-пошта и има повеќе од доволно докази за да ни покажат дека преку списоците за маркетинг преку е-пошта, несомнено можете да го проширите вашиот бизнис и да постигнете поголем прилив на приход во краток временски период. Најдобрите одлуки во списоците за маркетинг преку е-пошта се производ на месеци, па дури и години на работа поминато во градењето кредибилитет со база на клиенти, така што тие ќе сакаат да бидат вклучени во е-поштата на вашата компанија.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.