+ 8801723283638

24 / 7 за поддршка на корисниците

WhatsApp + 8801758300772

Училишта за испраќање листи

Најновата база на податоци за испраќање има повеќе од 300 милиони е-списоци со бизнис (b2b) и 400 милиони потрошувачи (b2c) од е-пошта од целата светска земја. Најновата база на податоци за испраќање секогаш ви обезбедува сите чисти и свежи списоци за маркетинг на е-пошта за кампањи за испраќање на вашата компанија. Getе добиете повеќе од добри податоци од која било друга компанија давател на списоци со пошта. Ние ќе ви доставиме точни валидни податоци 90%. Сите наши податоци се двокреветни и основни за дозвола, така што нема проблем со жалба на GDPR. Ние продаваме единствена копија на нашата која било база на податоци. Една копија за еден клиент.

Најновата база на податоци за испраќање исто така ќе ви помогне да ја креирате насочената листа со контакти од која било целна земја, личност, индустрија, град. Купувајте податоци од нас се безбедни и гарантирани податоци за квалитет. Исто така, имате подготвени податоци што можете да ги купите и можете да ги користите за вашите кампањи. Исто така, ќе добиете помош од нас ако ви треба консултација за маркетинг кампањи преку е-пошта.

Училишта за испраќање листи

0
Адреса за испраќање училишта
Листи за испраќање училишта во САД

Списоците за испраќање училишта се најновата ажурирана колекција од Соединетите држави. Само валидни и заверени училишни списоци тука нема лажен или генериран список. Како резултат на тоа, Најновата база на податоци за испраќање на е-пошта скоро ви обезбедува 90% точен список за испраќање за вашиот бизнис. Затоа што, овој список со е-пошта е двојно влезен и ажуриран список. Исто така, во списоците за испраќање училишта се состојат главен инструктор, помагаат предавачи, супервизор на факултет, работна сила во администрацијата, помош на работното место, факултет, вработени, прием, администратор, директор, професор, сите детали за контакт. Исто така, ви ги доставуваме ажурираните списоци за испраќање во училиштата со сите детали за контакт за донесувачот на одлуки од училиштето. Затоа, ќе ги добиете сите адреси за контакт на производителот на клучни училишта. Пред сè, списокот со е-пошта е валиден и ажуриран од човек.

Едноставно е да се купи список со е-пошта од овде, Навистина да контактирате со она што се повикуваат на евиденција веднаш штом ќе ги стекнете. Значи, денес можете да ги купите нашите готови е-пошта или контакт за градење насочени списоци со е-пошта.

Купете ги најновите списоци со ажурирани училишта во САД

Износ на записи: 40,000
(Оттука, сите записи вклучуваат адреси за е-пошта)

Листите вклучуваат:

* Име * Назив на колеџ * Адреса на колеџ * град * Поштенски код * Држава

* Контакт Е-пошта * Телефонски број на колеџ * Колче за факс * Веб-страница на колеџ

Тип на датотека: Excel, CSV

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Прашања и одговори списоци со пошта за училишта

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Поврзани води

whatsapp копче-мин