Список со е-пошта на агент за недвижнини


Списокот со е-пошта на агентите за недвижнини ги содржи сите детали за контакт на агентите, исто така, сите детали за контакт се ажурирани и потврдени. Оловото на сите агенси е двојно одлучено и чисто. Сите водичи на агенти се потврдени со човечко и компјутерско око. Ако мислите да достигнете лице за агент за недвижнини, тогаш треба да ја користите оваа база на податоци.

Оваа поштенска листа ќе ви помогне да ја промовирате вашата деловна активност на агенти во САД. Овој поштенски список ги содржи сите информации за контакт на лицето за недвижнини во САД. На оваа листа, ќе добиете информации за државните агенти Калифорнија, Newујорк, Флорида, Вашингтон, Тексас и др. Исто така, ако мислите да купите список на агенти за недвижнини во други земји, тогаш дозволете ни да ви помогнеме да ја изградите таа листа за вас.

Списокот за испраќање на агенти за недвижнини вклучува адреса за е-пошта на Realtor, телефонски број и информации за контакт. Погледнете подолу детали за списокот со агенти за недвижнини.

Листа на агенти за недвижнини

Список со агенти за примероци

Список со е-пошта на агент за недвижнини

Износ на рекорди: 1.2 милиони

Вклучен список:

  • Контакт Име
  • Адреса
  • Град
  • Држава
  • Поштенски број
  • Телефонски број
  • Број на факс
  • Адреса за е-пошта на агент
  • веб-страница
  • име на компанија

Тип на датотека: MS збор, CSV

Испорака: Веднаш Преземи

Вкупен трошок: 1800 $ (еднократен надомест)

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.