+ 8801723283638

24 / 7 за поддршка на корисниците

WhatsApp + 8801758300772

Професори ЕДУ-адреси на ЕДУ

Најновата база на пошти има повеќе од 300 милиони деловни (b2b) списоци за е-пошта и 400 милиони потрошувачи (b2c) база на е-пошта од целата земја Најновата база на податоци за пошта секогаш ви ја обезбедува целата чиста и свежа маркетинг листа за е-пошта за поштенските кампањи на вашата компанија. Anyе добиете повеќе од добри податоци од која било друга компанија што дава услуги на пошта. Ние ќе ви доставиме 90% точни валидни податоци. Сите наши податоци се основни за двојно вклучување и дозвола, така што нема проблем со поплаките за ГДПР. Ние продаваме единствена копија од која било база на податоци. Една копија за еден клиент.

Најновата база на податоци за пошта исто така ќе ви помогне да ја изградите вашата насочена листа на контакти од која било насочена земја, личност, индустрија, град. Купувајте податоци од нас се безбедни и загарантирани квалитетни податоци. Исто така, имајте подготвени податоци што можете да ги купите и можете да ги користите за вашите кампањи. Исто така, ќе добиете помош од нас ако ви требаат какви било консултации за маркетинг кампањи по е-пошта.

Професори ЕДУ-адреси на ЕДУ

0
Е-пошта на професори ЕДУ
Професори ЕДУ-адреси на ЕДУ Уреди

Е-адреса на професори ќе ви помогне да ги достигнете професорите од универзалност во САД. Можете да ја користите листата на е-пошта на професорот за да ја зголемите продажбата на производи за вашата компанија. Адреса на е-пошта на професорот ги содржи сите списоци на е-пошта на професори, ЕДУ, телефонски број, име на професор, итн.

Секој студент мора да биде во контакт со добри професори, Дали сакате да се поврзувате со оние што се во академија, да пласирате едукативно решение, да соберете стручни мислења или едноставно да најдете луѓе што би биле најмногу заинтересирани за специјализиран производ? Преземете огромна база на податоци полна со клучни информации за контакт за професорите во многу оддели и институции. Со вас, можете да изградите таргетиран список на води и да комуницирате само со луѓето што им значат на вашите деловни професори. Ние сме Портер, валидна и привлечена од електронска адреса на професори.

Овде можете да најдете неколку совети како да комуницирате со професори, асистенти и администрација на polубезен начин. Користете ја вашата адреса за е-пошта за студенти.

 Изменете ги адресите на е-пошта на професорите EDU

Е-адресите на професорите ЕДУ ќе ви помогнат да ги достигнете сите професори во колажот и универзалноста во САД. Професорите се најдобрата опција за маркетинг на производи поврзани со образованието. Можете да ја испратите понудата на компанијата или вести до професорите за универзалност во САД.

Можете да ги користите овие списоци за испраќање за да стигнете до сите типови лидери во високото образование: канцеларии, претседатели, декани, стопански оддели и други академски службеници, директори на прием / финансиска помош, професори и членови на факултет и библиотекари.

Информациите добиени од овој on-line директориум може да не се користат за да се обезбедат адреси за испраќање до универзитетски факултет, персонал и / или студенти. Со еден организиран список за испраќање на универзитети од, можете да стапите во контакт со вашата целна публика на многу различни начини, бидејќи ги вклучува сите важни информации за контакт: е-пошта, телефонски броеви, адреси, наслови и друго.

Износ на записи: 135,000
Списокот вклучува:
Име на бизнис
Адреса
Град
Држава
Поштенски број
e-mail адреса
Телефонски број
број на факс
Веб-сајт адреса
Код на СИЦ
Бизнис категорија
Тип на датотека: Excel, CSV
Ажурирано: Неодамна ажурирано
Вкупен трошок: $ 2,000
(Еднократен надомест)
Испорака: веднаш преземете.

Професори ЕДУ адреси за е-пошта Прашање и одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние обезбедуваме податоци за адреси на деловни контакти, како и податоци за адреси за контакти на потрошувачи и лица за контакти со компании по назив на вработен во компанијата и податоци за функцијата на работа Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт на насочени лица според индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Поврзани води

whatsapp копче-мин