Ангажирајте го Саџахан Алид (20 часа)

$500.00

Опис

Име: Мд: Сајахан Алид

Наслов: Менаџер на водечка генерација

Часови за час: 25 $

Адреса: Бајпас Маџира, Шахаханпур, БХНУМУгура

Телефонски број: + 8801723283638

Адреса на е-пошта: saju@latestdatabase.com

Образование: Диплома по компјутерски науки.

Искуство: Управување со тим, управување со проекти, водечка генерација, градење списоци со е-пошта, насочена генерација на олово, продажни води, маркетинг преку е-пошта, менаџер за маркетинг преку е-пошта, консултант за маркетинг преку е-пошта.