Ангажирајте го Мизаур Рахман (4 часа)

$100.00

Брз исход1

Опис

Име: Мд: Мизанур Рахман

Часови за час: 25 $

Адреса: Бајпас Маџира, Шахаханпур, БХНУМУгура

Телефонски број: + 8801723283638

Адреса на е-пошта: mijan@latestdatabase.com

Образование: Диплома по компјутерски науки.

Искуство: Управување со тим, управување со проекти, Листа со е-пошта, телефонски список, градење списоци со е-пошта, производство на олово, продажни води, маркетинг преку е-пошта, менаџер за маркетинг преку е-пошта, консултант за маркетинг преку е-пошта.