Список со телефонски броеви


Најновата база на податоци за испраќање го ажурираа и чисти списокот со телефонски броеви од земјите во светот. Ако сакате да добиете добар список со телефонски броеви, тогаш можете да купите список со телефонски броеви или список на мобилни телефони од тука. Затоа што тука ќе добиете само точни и исчистени и вистински води.

Најновата база на податоци за испраќање е добар давател на телефонски листи. Ако треба да направите маркетинг кампањи на СМС или кампањи со ладно повикување, тогаш ви треба добар телефонски список. Најновата база на податоци за испраќање ќе ви овозможи насочена или специфична листа со телефонски броеви за вас. Ако купите список со телефонски броеви од тука, така ќе добиете добар успех со вашите маркетинг кампањи со ладно повикување или СМС.

Најновата база на податоци за испраќање ви обезбедува телефонска продажба од различни земји. Како САД, Велика Британија, Канада, Австралија, Шпанија, Италија, Германија, Швајцарија и други земји. Исто така, можете да добиете список со деловни телефонски броеви и список со телефонски броеви за потрошувачи. Сега деновите СМС маркетинг и кампањи за ладно повикување ви даваат добар ефект за вашето онлајн маркетинг. Ако добиете добар список со телефонски броеви на центар за телефони, тогаш тоа ќе биде огромна предност за вас.

Листа за деловни телефони

Најновата база на податоци за испраќање ви обезбедува телефонски список за деловни активности за маркетинг преку Интернет СМС или кампањи за ладно повикување. Getе добиете број за контакт со деловно лице со целосни детали. Ако ви треба одредено лице, контактирајте со мобилен или телефонски број, можете да контактирате со нас.

Телефонски список за потрошувачи

Обидете се да добиете телефонски број на потрошувачи или список со мобилни броеви? Најновата база на податоци за испраќање ви нуди список на потрошувачи за вас. Willе ви овозможиме ажуриран и чист контакт со мобилен и телефонски број на потрошувачкото лице. Погледнете подолу водич за нашите потрошувачи Телефон.

Добијте повеќе список со телефони на потрошувачи

Предност Телефон води за продажба

  • Добијте ги добрите клиенти за продажба на вашата компанија.
  • Телефонски водичи ви се доставуваат брзо по е-пошта
  • Водачите се ваши за преземање на вашиот компјутер
  • Горди сме на нашите податоци и ги составува од голем број извори
  • CSV формат и се компатибилни со бирачи и друг CRM софтвер
  • Преземете ја контролата врз вашата продажба достапниот начин
  • 90% гарантирано поврзување
  • Одлучете се во води и дозвола
  • Подготвено е GDPR.

Кога последен пат ажурирани се бројот на мобилниот телефон?

Секој месец го ажурираме списокот со броеви за контактни телефони. Ние ја градиме нашата Мобилна листа од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога ќе се достави списокот со броеви за мобилни телефони?

Откако ќе нарачате во рок од 4 часа, ќе ви биде доставен списокот со телефонски броеви и за кориснички контакт водичи за мобилни телефони, потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на телефонските броеви?

Ние ви нудиме 95% точност Мобилни броеви. Нашиот целосен број за контакт е потврден со човечки и компјутерски очи.

Кој тип список на мобилни броеви што го обезбедувате?

Ние нудиме број на деловни телефонски броеви, исто така, податоци за списоци со потрошувачки броеви за потрошувачи и лице за контакт со компанија по назив на вработените во компанијата и податоци за функција Исто така, можете да изградите список на мобилни телефони според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Овој список за телемаркетинг донесува предност во продажбата?

Да, нашиот список за телемаркетинг донесува повеќе затворена предност за продажба на вашата компанија.

Користете список со мобилни броеви на која било платформа crm?

Да, можете да користите список со мобилни броеви на која било платформа со CRM.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис од 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давател на списоци со телефонски броеви. Телефонскиот број за контакт е точно 95%. Ако добиете повеќе од 5% телефонски број на отскокнување, тогаш ќе го замениме нашиот повикан телефонски број. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за списокот со броеви за телемаркетинг?

Ние ќе ви овозможиме ексел или CSV формат за нарачаниот список со броеви за телемаркетинг.

Листа за мобилни телефони имаат дозвола?

Нашата листа за сите контакти со мобилни броеви е основа за дозвола и е подготвена за GDRP.

Кој е вашиот список за телемаркетинг

Нашиот извор на списоци за телемаркетинг е различна платформа. Ги преземавме сите броеви на телемаркетинг од доверливи страници и се определивме само во извор. Изработуваме список на мобилни броеви од деловен извор и извор на потрошувачи.

Која цел ја користиме оваа листа со броеви на мобилни телефони?

Можете да го користите овој список со броеви за мобилни телефони за да креирате маркетинг кампањи преку Интернет СМС-пораки на вашата компанија или ладни повици.

Списокот со броеви за мобилни телефони е подготвен да го користи центарот за повици?

Да, нашиот список со броеви за мобилни телефони е подготвен да го користи центарот за повици. Ако сакате да го користите овој список со телефонски броеви за телефонски центар, тој е подготвен да го користи за телефонски центар.