Листи за е-пошта на партнери


Списоците со е-пошта за партнери вклучуваат име на адреса на партнери во САД, адреса, лична карта, телефонски број и детали за контакт. Списокот со е-пошта за партнери ви помага да стигнете до партнери во компании од САД. Овој список со е-пошта е вклучен и подготвен е GDRP, така што имате можност да ја користите оваа листа на кое било место. Списокот со е-пошта на партнери ви помага да го промовирате вашиот бизнис кон компаниите. Ако се обидете да изградите база на податоци за е-пошта за партнери, можете да ги користите списоците со е-пошта за партнери. Тоа ќе ви заштеди време, пари и ќе ви обезбеди добра рентабилност.

Листи за е-пошта на партнери

Листи за е-пошта на партнери

Износ на записи: 129,639

(Сите записи вклучуваат адреси на е-пошта!)

Вклучување на списокот:

Име

Контакт Име

Наслов на работното место за контакт

Име на бизнис

Адреса

Град

Држава

Поштенски број

E-mail адреса

Телефонски број

Број на факс

Веб-страница

Тип на датотека: Excel, CSV

неодамна ажурирани

Вкупен трошок: $ 2993

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.