Адвокат Пошта листи


Адвокатски листи за испраќање од адвокат од Обединета држава. Најновата база на податоци за испраќање ви обезбедува вистински и ажуриран список со е-пошта на адвокатите. Getе добиете само ажурирана и заверена поштенска листа само. Сите наши е-пошта листа заверено со човечки и активни маркетинг кампањи за е-пошта. Ние само ви доставуваме ажурирана и активна адреса за е-пошта. Вие само добивате активни води, без лажни води или генерирани води. Листата на адреси за е-пошта на адвокатот е многу корисна за вашата деловна промоција.

Најновата база на податоци за испраќање цело време овде за да ви помогне да ја изградите вашата листа со пошта. Имаме искусен тим за создавање бази на податоци што можете да го користите за да го направите вашиот сопствен или специфичен список со е-пошта. Списоци со бази на податоци за е-пошта на адвокатите / адвокатите на САД од цела земја во САД. Имаме ажурирани списоци за испраќање на адвокатите со целата адреса за контакт и валидна адреса. Нема лажни детали за контакт, сè е вистински и чист список.

Адвокат Пошта листи

Адвокат Пошта листи

Износ на записи: 30,000

(Сите записи вклучуваат адреси на е-пошта!)

Вклучување на списокот:

Име

Име на бизнис

адреса

Град

Поштенски број

Држава

Е-мејл адреса

Телефонски број

Број на факс

веб-страница адреса
Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
Вкупен трошок: $ 300

(Еднократен надомест)
Испорака: веднаш преземете.

Земја: САД

Поврзани води

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.