Инвеститори Листи за е-пошта


Списоците со е-пошта за инвеститори вклучуваат име, адреса, контакт е-пошта, телефонски број, итн. Само од САД. Списокот со е-пошта за инвеститори ви обезбедува само активни детали за контакт со инвеститорите од Соединетите држави. Овој список со е-пошта е вклучен и подготвен е GDRP за да можете да ја користите оваа листа за пошта или кампањи за ладно повикување.

Списоците со е-пошта за инвеститори ви помагаат да ги достигнете само инвеститорите. Имаме податоци за контакт со инвеститори 2549 на оваа база на податоци. Ако сакате да изградите список на инвеститори во други земји, тогаш известете ги.

Инвеститори Листи за е-пошта

Инвеститори Листи за е-пошта

Износ на записи: 2549

(Сите записи вклучуваат адреси на е-пошта!)

Вклучување на списокот:

Име
Контакт Име
Име на бизнис
Адреса
Град
Држава
Поштенски број
E-mail адреса
Телефонски број
Број на факс
Веб-страница
Тип на датотека: Excel, CSV

неодамна ажурирани

Вкупен трошок: $ 128

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Поврзани води

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.