+ 8801723283638

24 / 7 за поддршка на корисниците

WhatsApp + 8801758300772

Листи за е-пошта за директори на човечки ресурси

Најновата база на податоци за испраќање има повеќе од 300 милиони е-списоци со бизнис (b2b) и 400 милиони потрошувачи (b2c) од е-пошта од целата светска земја. Најновата база на податоци за испраќање секогаш ви обезбедува сите чисти и свежи списоци за маркетинг на е-пошта за кампањи за испраќање на вашата компанија. Getе добиете повеќе од добри податоци од која било друга компанија давател на списоци со пошта. Ние ќе ви доставиме точни валидни податоци 90%. Сите наши податоци се двокреветни и основни за дозвола, така што нема проблем со жалба на GDPR. Ние продаваме единствена копија на нашата која било база на податоци. Една копија за еден клиент.

Најновата база на податоци за испраќање исто така ќе ви помогне да ја креирате насочената листа со контакти од која било целна земја, личност, индустрија, град. Купувајте податоци од нас се безбедни и гарантирани податоци за квалитет. Исто така, имате подготвени податоци што можете да ги купите и можете да ги користите за вашите кампањи. Исто така, ќе добиете помош од нас ако ви треба консултација за маркетинг кампањи преку е-пошта.

Листи за е-пошта за директори на човечки ресурси

0
Адреса на е-пошта за директори на човечки ресурси
Листи за е-пошта за директори на човечки ресурси

Листи за е-пошта за директори на хумани ресурси со сите најнови ажурирани информации за контакт од компанијата на Обединета држава. Thisе добиете на оваа листа само адреса за контакт на менаџер за човечки ресурси. Овој директор за управување со човечки ресурси, списокот на менаџери е заверен и двојно вклучен. Можете да ја користите оваа е-адреса за е-пошта за маркетинг кампањи на вашата компанија. Getе добиете точни податоци 90% од оваа листа со е-пошта со хумани ресурси.

Директорите за човечки ресурси управуваат со другите членови на тимот за човечки ресурси. Директорот на тимот за човечки ресурси честопати е член на високиот раководен тим на една организација или е еден од врвните директори на компанијата. На Последна пошта база на податоци ја обезбедува оваа е-пошта база на податоци за вас. Исто така, можете да изградите директори за човечки ресурси, список со е-пошта за менаџер од која било друга земја. Вие само кажете ни што сакате директорот за човечки ресурси во друга земја, списокот на менаџери што го сакате, тогаш нашиот тим ќе направи да ја изгради вашата листа за е-пошта со директорот за човечки ресурси.

Купете најнови листи за е-пошта за директори на HR

Износ на записи: 146,909
(Оттука, сите записи вклучуваат адреси за е-пошта)

Листите вклучуваат:

* Име * Презиме * Наслов за контакт * Адреса за е-пошта * Телефонски број

* Број на факс * Име на компанијата * Веб-страница * Адреса * Град * Државен * Поштенски код

* Земја * Шифрен код * Национален код * Индустрија * Големина на вработените * Големина на приход

Тип на датотека: Excel, CSV

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Направете нарачка за пробен пакет

Износ на список: 6.7к

Пробна цена: 149 УСД

Преземете бесплатен примерок

Листа на е-пошта Директори за човечки ресурси Прашање и одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Поврзани води

whatsapp копче-мин