+ 8801723283638

24 / 7 за поддршка на корисниците

WhatsApp + 8801758300772

Болнички поштенски листи

Најновата база на податоци за испраќање има повеќе од 300 милиони е-списоци со бизнис (b2b) и 400 милиони потрошувачи (b2c) од е-пошта од целата светска земја. Најновата база на податоци за испраќање секогаш ви обезбедува сите чисти и свежи списоци за маркетинг на е-пошта за кампањи за испраќање на вашата компанија. Getе добиете повеќе од добри податоци од која било друга компанија давател на списоци со пошта. Ние ќе ви доставиме точни валидни податоци 90%. Сите наши податоци се двокреветни и основни за дозвола, така што нема проблем со жалба на GDPR. Ние продаваме единствена копија на нашата која било база на податоци. Една копија за еден клиент.

Најновата база на податоци за испраќање исто така ќе ви помогне да ја креирате насочената листа со контакти од која било целна земја, личност, индустрија, град. Купувајте податоци од нас се безбедни и гарантирани податоци за квалитет. Исто така, имате подготвени податоци што можете да ги купите и можете да ги користите за вашите кампањи. Исто така, ќе добиете помош од нас ако ви треба консултација за маркетинг кампањи преку е-пошта.

Болнички поштенски листи

0
Адреса за испраќање во болница
Болнички поштенски листи

Списоци за испраќање во болници од обединета држава со сите ажурирани и проверени поштенски списоци од страна на најновата база на податоци за испраќање. Најновата база на податоци за испраќање ви ги нуди сите уникатни и проверени списоци со болнички е-пошта за вашиот бизнис. Ние ви доставуваме 95% точен список за маркетинг преку е-пошта за вашата деловна активност. Getе добиете 56,00 болнички записи со целосни информации за контакт.

Најновата база на податоци за испраќање ги ажурираше списоците за испраќање по пошта во САД. Тоа се нарекува медицински список за маркетинг на е-пошта или списоци со медицински поштенски листи. Eachе добиете адреса за контакт на носителот на одлуката од секоја болница. Ние се обидуваме да ви дадеме болница Главен службеник за информации, супервизор на мрежни операции, менаџер, информациони системи, главен финансиски и информативен директор, директен директор за технологија на Cheif за медицински информации, директор за здравствени информации за директен Cheif технологија, извршен потпретседател, Национална мрежа операции, ИТ менаџер , Лекар и развивач на софтвер и други контакти, лице што донесува одлуки.

Купете најнови списоци за испраќање во болница

Износ на записи: 56,000
(Оттука, сите записи вклучуваат адреси за е-пошта)

Листите вклучуваат:

* Име на болница * Интернет-страница на болницата * Име за контакт * Наслов за контакт
* Улица * Град * Држава * Поштенски * Земја * Телефон * Големина * Sic код * Индустрии
* Е-пошта

Тип на датотека: Excel, CSV

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Прашања и одговори списоци со пошта во болницата

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Поврзани води

whatsapp копче-мин